Hogyan lehet valaki ennyire igénytelen?
Nem űber ciki így megjelenni emberek között? Vagy én maradtam le valamiről, és a szakadt melltartó kivillantása a legújabb trend?
:(
Kép:
1. ez hol szakadt melltartó? csak a legtávolabbiba csatolta és a melltartó része lóg le!!
2. mindenki úgy öltözködik, ahogy akar!
3. attól, hogy valamit te igénytelennek tartasz, az csak a te véleményed, más nem biztos, hogy ugyanígy vélekedik erről!
Engem jobban zavar ,hogy a pitcsakon olyan rovidnaci van amibol a shegguk 1/4-e kilog!!!
Es igy mennek a varosba emberek kozott!
Ki kivancsi a narancsboros kilogo sheggukre??
Tiszteletlen es kozonseges..
Az első válaszoló gondolom valami hasonló kvalitású plázajáró...
:(
"Sehol nem látok igénytelenséget a képen."
Tényleg? Én biza látok.
Hát nélküli ruhához melltartó, ami végig kilátszik? Már ne haragudj, de engem férfi létemre ez nem izgat, hanem taszít! Aki ennyire el akarja adni magát - ráadásul fehérneműt "villantva" - annál komoly bajok vannak!
No meg az a tornacipő!?
Én se vagyok egy matyó hímzés, de szoktam tükörbe nézni!
7-es
Negyede kilóg? Azok az idők már elmúltak.
Mióta hónaljig felhúzzák a rövidgatyájukat is, azóta már a fele lóg ki. És a póló, trikó is gyorsan kívülről belülre került, mert ugye nem elég, ha fel van húzva hónaljig, annak látszódnia is kell kifelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!