Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg igénytelen a blézer...

Tényleg igénytelen a blézer szövetnadrággal?

Figyelt kérdés

Ballagásra megyek vendégként, vennék fel egy fodros fehér blúzt, fekete blézert (ezekben ballagtam), magassarkút (vagy kisebb sarkú bokacsizma vagy 12 centis sarkú körömcipő, még nem döntöttem el és egy egyszerű fekete passzentos szövet (nem farmer!) nadrág, de anya szerint ez az összeállítás igénytelen hacsak nem cserélem le a nadrágot ceruzaszoknyára és nejlonharisnyára. Ezzel az a baj hogy nagyon felfázós vagyok, a szoknyánál meg látszik ha bármit alá veszek a harisnya meg ugyebár semmit nem melegít. A másik hogy utána mennénk még ebédelni, és gondoltam ballagás után átvehetnék egy kényelmesebb cipőt meg mondjuk egy elegánsabb felsőt, ami azzal a szoknyával nagyon hülyén nézne ki.

Tényleg akkora igénytelenség ez a kombó hogy még ezek ellenére se vegyem fel vagy anya (megint) túlreagálja?

2016. ápr. 27. 20:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és szerinte az egyetlen nadrág ami jó a blézerhez az az élére vasalt, aza fajta amit 30 alatt kevés ember hord merthogy "a kiöltözés nem a kényelemről szól" bár nemtom, nekem azért számít a kényelem ha egész nap abban kell majd rohangálnom.
2016. ápr. 27. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Az élére vasalt nadrág szerintem már idejemúlt, viszont a szövetnadrágot meg nem tudom elképzelni milyen lehet.. nem tudsz mutatni egy hasonlót netről vagy ilyesmi?

Bokacsizmát semmiképp se vegyél fel.

2016. ápr. 27. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Ilyesmi, (a fekete) csak nem teszek bele ilyen övet meg a tetejét takarná a blézer.

[link]

2016. ápr. 27. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogy igénytelen. Anyukádnak elég múlt évezredbeli az ízlése.
2016. ápr. 27. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem ez teljesen vallalhato
2016. ápr. 27. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó
2016. ápr. 28. 18:56
 7/7 BulmaSwan ***** válasza:
Egyáltalán nem igénytelen. Amúgy mivel vendégként mész, így nem muszáj neked is fekete-fehérben menned, illetve ingben. Felvehetsz nyugodtan egy csinosabb felsőt is, akár színest.
2016. ápr. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!