Csajok, nok! Oszinten, ti ha kicsipitek magatokat, akkor az kinek a kedveert van?
Én is kizárólag magamért öltözok ki.
Reggelente az aktuális hangulatom dönt, hogy mit veszek fel. Ha mosott rongy hangom van, akkor valami egyszerűbbet, ha pedig kedvem van csinoskás lenni, akkor valami nőiesebbet veszek fel. Ilyenkor viszont arra is figyelek hogy az arcborom és a hajam normálisan nézzen ki, hogy ne az legyen mások benyomása hogx a teste jó, csak másik fej kéne rá.
Amikor kicsípem magam, olyankor kapok férfiaktól pozitív visszajelzeseket ami persze jól esik, mert önbizalom növelő is. De magamért öltözök fel, nem más miatt.
nekem az első, hogy milyen kedvem van. ha nincs túl jó, akkor kevésbé csípem ki magam, vagyis olyankor a kényelem az első öltözködésben. ha viszonylag jó kedvem van, akkor van kedvem csinosan felöltözni. szóval ha úgyse találkozok senkivel akinek tetszeni akarnék, de csinos akarok lenni, akkor ki is csípem magam.
persze a barátomnak mindig akarok tetszeni, ezért ha vele találkozok, akkor olyat próbálok felvenni, ami tudom hogy nagyon tetszik neki. persze ilyenkor is van hogy nincs kedvem hozzá, de általában így van.
Magamért, vagy ha a párommal megyek valamerre, akkor az ő kedvéért is.
Az esetek többségében szeretek jól kinézni, jól érzem magam, magabiztosnak érzem magam tőle, függetlenül attól, hogy mások milyen visszajelzést adnak. Én az a fajta ember vagyok, hogy hiába dicsérnek sokan xy ruhában vagy sminkben pl, ha én nem érzem jól magam benne, úgysem lesz jobb kedvem a dicséretektől. Szóval csakis olyan dolgokat hordok, amikben én tetszem magamnak, és amikben jól érzem magam. Ha ez másnak is tetszik, ok, ha nem, az is oké. Több önbizalmat ad, ha én tetszem magamnak, mintha másoknak tetszek, de magamnak nem.
Ha úgyse találkoznék senkivel, akkor az azt jelenti, hogy itthon vagyok és nem megyek semerre. Kicsípem-e magam itthonra? Nyilván nem, mert fölösleges időpazarlás lenne lol. Nem fogok a legjobb ruhámban vécét sikálni mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!