Milyen típus a férjetek? Szereti ha 'kicsípitek' magatokat vagy nem?
Figyelt kérdés
Csak az én férjem ilyen? Ha megyünk valahova és normálisan felöltözök, tehát nem szabadidő ruhában és sportcipőben jelenek meg, ha kisminkelem magam plusz még fülbevalót is cserélek tuti megjegyzi. Egyszerűen nem látja értelmét. Addig ő van a lányunkkal / 1 éves/ amíg kirittyentem magam. Nálatok hogy van? Van olyan férfi aki észre sem veszi hogy a párja mit csinál ha mennek valahova?2010. ápr. 2. 14:20
1/8 anonim válasza:
Szia!Az én párom meg elvárja hogy ha megyünk valahova akkor csípjem ki magam vagy néha ha itthon vagyunk akkor is.Régebben minden nap smink meg jó frizura meg minden de mióta megvan a fiunk aki 1éves nincs ilyesmire időm és igényli hogy néha legyek olyan mint régen:)
2/8 anonim válasza:
Az enyém is csak annak örül,ha sportosan vagyok felöltözve.Ha sminkelem magam stb,akkor màr tudja,mehetnékem van,de egyedül nem hagy:)
A magasarkura mindig azt mondja,mit kalapàcsolom az egész vàrost vele?
Szereti ö amugy ha jol nézek ki,de azt szeretné,ha itthon ülnék egésznap..
3/8 anonim válasza:
Hu, az enyem pont az ellentete, az sem jobb. :)
4/8 anonim válasza:
Az én férjem szinte mindig farmerban és polóban jár, az elegáns öltözködés azt jelenti nála, hogy egy lezser inget felvesz. Ez nem is baj, én se szeretem a férfiakon az öltönyt és nyakkendőt. Ha tehetm én is farmerban járok és amx egy szolid smink van rajtam. Ezzel nincs is baja. De, ha vaalmiért munka után találkozunk és együtt megyünk valahova mindig hülyén érzi magát velem, hogy ő jön melettem "szakadtan" én meg tipegek a magassarkúmban és a kis kosztümömben :)
5/8 anonim válasza:
Az enyem szereti, ha kicsipem magam, de nem barna el, joggingban is szeret es tetszem neki.
6/8 anonim válasza:
Az en ferjem is szereti ha csinos vagyok.
De szerencsere megerti,hogy ez nem mindig jon,ugy ossze.
Multkor is setalni mentunk es kerdezi:na,nem mesz atoltozni?(huncut vigyor)
Mondom:miert ez nem jo ami rajtam van?(egy lezserebb,sportosabb gatyo volt rajtam mert ilyen kedvem volt,sminkelni meg mar delelott sminkeltem)Azt mondja:De,jo.
Viszont o maga nem viszi tulzasba az oltozkodest.
9 honapos kisfiu anyukaja
7/8 anonim válasza:
Az én férjem azt monta,nem szól bele hogy festem-e magam vagy sem ,mert ő így is meg úgy is szeret!Csak ha megyünk valahová akkort festem magam!Az öltözködésbe sem szól bele,de ha kirittyentem magam mindig elhalmoz a bókjaival,bár mit csinálok magamon észre veszi,nekem ő a tökéletes férfi,ilyet kívánok mindenkinek!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltatok, jön a húsvét megint ugyanaz lesz nálunk :))
2010. ápr. 3. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!