Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lányok, ti hogy érzitek...

Duci lányok, ti hogy érzitek magatokat a strandon?

Figyelt kérdés
Milyen fürdőruhát vesztek fel? Nem feszengtek? Hogy léptek túl rajta? Kor helyett most súlyt és magasságot írjatok,ha megkérdezhetem.
2016. jún. 4. 00:17
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
24%

Na igen! A múltkor láttam egy duci lányt a diszkóban!

Ted Bundyban a kivégzése előtt több életöröm volt!

2016. jún. 4. 00:18
 2/26 anonim válasza:
39%
sőt még John Wayne Gacy-ben is több öröm volt, bár ő is kövér volt :D
2016. jún. 4. 00:21
 3/26 A kérdező kommentje:
Komolyan tettem fel a kérdést. Örülnék,ha komoly válaszokat kapnék az érintettektől.
2016. jún. 4. 00:25
 4/26 anonim ***** válasza:
49%

nekem szoknyás fürdőruhám van, nagyon csinos térd közepéig ér a szoknya része . kicsit azért fura mutogatni a lábaim , vastag a vádlim combom, de ahogy idősödöm egyre jobban leszarom :D

165 cm 101.5 kg :) (fogyásban vagyok, -10kg eddig :) )

2016. jún. 4. 00:37
 5/26 A kérdező kommentje:

Hú,de ügyes vagy, gratulálok!:) Ehhez biztos sok kitartás kellett.

Hogy néz ki egy szoknyás fürdőruha? Van egy felsőrésze és ahhoz van egy kis vízálló szoknya? Lehet rosszul képzeltem el. Az kimondottan vizbe való?

H&m-ben láttam még ilyen fürdőruha nadrágokat. Kicsit lazább,sportos, rövidnaci félék. Ezek is úszáshoz vannak? vagy ez csak arra jó,hogy legyen egy plusz nadrágod a fürdőruha kollekciód mellé

2016. jún. 4. 00:45
 6/26 October15 ***** válasza:
57%

Erősen kétlem, hogy úszásra való bármi ami térdközépig ér. :D Max fulladásra. Szerintem ezek inkább simán napozásra maximum lubickolásra valók. :D Ha előbbi a fő cél akkor gondolom úszáshoz eltávolítható a szoknya rész [és akkor gondolom alaphangon bikini kivitel] ha utóbbi akkor meg gondolom vmi olyasmi mint 1920-as években csak nem annyira elborult módon. :D Vmi egyrészes hosszabb szoknya résszel mint vmi nyári egyrészes cucc vagy egy stilizáltabb hálóing.

Persze én répával születtem szóval csak tippelek.. :D

2016. jún. 4. 00:53
 7/26 anonim válasza:
78%

Sima bikinim volt eddig, de gyűlölöm és szörnyen érzem magam mindenben, ami nem ér legalább a térdemig.

176/86

2016. jún. 4. 00:54
 8/26 anonim válasza:
Bár fiú vagyok de válaszolok én is neked. Én nem a hasan szégyenlem annyira, hanem azt hogy a túlsúly miatt nagyobbak a melleim fiúként. Én emiatt nem járok soha strandra és soha nem vetkőzőm/vetkőztem =) 182cm 106 kg
2016. jún. 4. 01:06
 9/26 anonim válasza:
0%

férfiként azt tudom tanácsolni olyat végy fel, ami azért takar mindent, a hasat is lehetőleg.

Azért a sima bikini azért a jó alkatú lányoknak áll jól, teltebbeknél inkább megbotránkoztató.

[link]

Ilyesmikben gondolkodj és akkor nem lesz okod rosszul érezni magad :)

2016. jún. 4. 01:09
 10/26 October15 ***** válasza:
91%

9.: Megbotránkoztató? Ez a no comment kategória. :D

Olyat vegyen fel amiben jól érzi magát.. személy szerint amúgy szerintem sokkal "kínosabb" ha rejtegetni próbálja mintha felvállalja. Az ilyen nadrágos cuccok már egyszerűen a külső szemlélőnek "kínos"..

2016. jún. 4. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!