Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci lányok, ti hogy érzitek...

Duci lányok, ti hogy érzitek magatokat a strandon?

Figyelt kérdés
Milyen fürdőruhát vesztek fel? Nem feszengtek? Hogy léptek túl rajta? Kor helyett most súlyt és magasságot írjatok,ha megkérdezhetem.
2016. jún. 4. 00:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

szoknyás fürdőruhás vagyok:

meggyőztetek :D úgy is kifogytam a szoknyásat, és rendes divatos, de sima egyrészes fürdőruhát veszek :)

[link]

valami ilyesmit, ha tényleg annyira gáz külső szemmel egy olyan szoknyás, egyébként nem a térdemig ér, hanem majdnem comb középig...

2016. jún. 6. 12:30
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azta, ez a rózsaszín meg gyönyörű, amit küldtél, köszi!:)

Ha megrendelem és nem jó méretben a fürdő ruha méretben vissza lehet cserélni ezen az oldalon?

2016. jún. 6. 12:45
 23/26 anonim ***** válasza:

én úgy láttam a véleményekben, hogy vissza lehet küldeni méretcsere miatt, meg volt olyan aki azt irta, hogy nem tetszett , visszaküldte...

de én azt hiszem láttam a kínaikban nagyméretű egyrészes csini fürdőruhát max 4 ezerért, úgyhogy nem rendelek netről mert jövőre úgyis kifogyom

2016. jún. 6. 12:56
 24/26 anonim válasza:

hogy őszinte legyek ez a ruha még akkor is csinossá varázsol, ha nem egy vékony nádszál van benne :)

/ az a válaszoló aki kritizálta a telt nőkön a bikinit /

2016. jún. 6. 15:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Így már azért mindjárt más 👍🏻
2016. jún. 6. 16:05
 26/26 anonim válasza:
Szard le ki mit gondol. Lehet, hogy más vékonyabb, de büdös a szája pl. vagy tele van furunkulussal, stb.
2016. jún. 12. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!