Duci lányok, ti hogy érzitek magatokat a strandon?
szoknyás fürdőruhás vagyok: ez így egyben van építve, belül van egy rendes egybefürdőruha ami alakformáló, és fölötte van ez a szoknyás rész :)
hasonló mint ez, csak én alacsonyabb vagyok és azért ér gondolom a combom közepéig...
nagyon csinos még 5490ért vettem, de kifogytam :( most meg már nincs az üzletben és neten ilyen baromi drágák :(
Pont nem.erdekel ki mit szol
Pancsolni megyek nem pasizni :-)
Am meg van vagy 4-5-6 darabom
Binini tangas is :-D
Egyreszes tanakini francia alsos meg mit tudom en milyen
Varialom oket
165cm 80kg E mellekkel
31 év 174 cm magas kb 90 kiló. Igaz 5 hét múlva lesz a 3.gyerekem szuletese így azért se lehetek kis darab :)
Nekem most egy fekete telibugyis alsom van ami feljon valamennyire a nagy hasamra is de a derekresze olyan hogy visszahajthato.
a felső pedig mintás csík top es levehető nyakpanttal amit le is veszek mert nincs nagy mellem terhesség ide vagy oda.
Szerettem volna a felsohoz illő alsót de sajnos az olyan hogy itt pánt ott pánt. Keskeny és borzalom rajtam.
De szerintem a fekete alsó és mintás felső nem rossz együtt így ezt vettem meg a tescoban.
érdekes, mindenki ellenzi a zárt fürdőruhát, bezzeg ha egy férfi lenne vagy 100 kiló természetesen nem izomtól, akkor azon már azért gáz a strecses boxer.
Szerintem a kettő egy kategória, most nem azért, nem tudom mi az a kövérségi szint amiről beszélünk, de ha egy melltartó és egy bugyi között kidobban a has úgy hogy még gyürött is a bőr, ami ugye a kövérség túlzottságának a jele, azért az eléggé gusztustalan már nem azért.
Nem láttam még kövér férfit streccs boxerben.
Nem értem miért kellene sztreccs boxerben lennie egy kövér pasasnak amikor szuper rovidgatyak és bermuda nacik vannak nekik is. Egy kövér csaj se vesz fel tangas bikinit se olyat ami 2 megkotheto oldalpantbol áll meg elől hátul keskeny.
Kivéve azok akiknek nincs onkritikajuk.
Senki nem mondta hogy a kövér csajok mindent tegyenek ki de egy mindent takaró fekete fürdőruha pont olyan gáz (pl.amit linkeltek szoknyasat) mint egy pár db pantbol álló darab.
Fiúkra ugyanez vonatkozik. Vegyenek fel egy laza rovidnacit strandra. Nem kell hosszugatya meg póló meg ilyenek de azért ne is fecske gatyában nyomják.
Mikor duci voltam (165/75), is sima bikinit hordtam, aminek azért vastagok a pántjai. Azt nem mondom, hogy jól éreztem magam a bőrömben, de nem ezzel foglalkoztam.
Mikor jól néztem ki (165/59), akkor is.
Most 7 hónapos terhes vagyok, 165/80, idén kimarad a strandolás.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!