Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meg lehet tanulni "viselni" a...

Meg lehet tanulni "viselni" a nőies ruhákat?

Figyelt kérdés
Kérdeztem már a témában,hogy hogyan lehetnék picit noiesebb, sok sok hasznos választ kaptam. Viszont abszolút nem érzem jól magam a nagyon csajos rucikban, pedig tetszik és nem áll rosszul (átlagos testalkatom van, nem vagyok molett, de sovány sem) valahogy mindig visszatérek a feketét feketével illetve a melegítő variaciokhoz. Egyszerűen el sem tudom képzelni hogy magas sarkúban tipegek - főleg a gyerekek mellett. Jön a tél es tele vagyok nagyobbnal nagyobb pulcsikkal... Van valami tipp, hogy így 30 évesen hogyan lehet változtatni?
2016. szept. 8. 12:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed jól magad benne akkor felejtsd el az ilyen ruhákat. Van a sportosan elegáns stílus is, csak meg kell találni a megfelelő kényelmes és trendi ugyanakkor nőies darabokat. A szűk ruha+magassarkú, kosztümök eléggé kényelmetlen viseletek. És nem is praktikusak kényelmesek, sosem fogod magad benne jól érezni, hacsak nem kirakati bábu akarsz lenni. Érdemes inspirálódni a pinterest.com-ról. Nagyon sok jó ötlet van ott.
2016. szept. 8. 15:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szétnézek :-)
2016. szept. 8. 15:39
 13/20 anonim ***** válasza:
4 vagyok, hát nem babával, de 3 gyerekkel 11 éve :). Igazából télen még csak-csak összejön hogy skinny farmer, hosszú felső, lovaglócsizma, csinosabb kabát, és ezt akár hétköznap is elviselem magamon, de nyáron meg vagyok lőve. A szoknyát utálom, a csini szandálban idiótának érzem magam.
2016. szept. 8. 17:51
 14/20 A kérdező kommentje:

ismerős érzés :-)

van jópár szép holmim de nem merem felvenni, mert olyan idegen

2016. szept. 8. 18:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki nőies, hogy magassarkúban tipeg:)

Egyébként ne erőltess magadra semmit, biztosan találsz olyan darabokat, amik átmenetek a kényelem és a nőiesség határán:) Sokat nézelődj, lehet olyan is megtetszik, amiről eddig nem is gondoltad volna.

Erre itt vagyok én példának: nem szeretem a magassarkúkat, pláne a blokksarkokat. Most pedig vettem egy alacsony, blokk sarkú bokacsizmát amibe szerelmes vagyok:D Borzasztóan kényelmes, és bár van sarka, nem túl magas mégis nőies.

2016. szept. 8. 21:20
 16/20 anonim ***** válasza:

én is idegennek éreztem mindig, a nőies ruhákat. édesanyám mindig sportos volt. csinos, de sportos. a testvéreim is inkább ezt a vonalat követik, ezért furcsa érzés volt felvenni csinos, esetleg dögös ruhákat.

nekem úgy sikerült megszokni, hogy bár az elején kényelmetlenül is éreztem benne magam, próbálkoztam. mert tetszeni tetszettek, illettek is hozzám, csak ugye nem ezt szoktam meg. a barátom mindig dicsért, hogy milyen csinos vagyok, és így megjött hozzá az önbizalmam. fokozatosan csináltam. nem úgy, hogy egyik nap tornacipőben és farmerben járok pólóval, másnap pedig tapadós ruha tűsarkúval. mindig egy-egy nőiesebb darabot építettem bele a ruhatáramba, mára pedig már teljesen jól érzem magam bennük.

viszont ha valamit el se tudsz képzelni magadon, csak azért vennéd fel, mert másokban az a kép él, hogy az a jó, szép, nőies, azt inkább felejtsd el. annak úgysincs értelme. nem muszáj magassarkúban járni. vannak csinos, nem unalmas, esetleg menő lapos cipők is bőven.

2016. szept. 8. 22:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

72%-os!

Azert Vagyok buta mert a szep elegans noket prefelalom??

Bocs hogy nem egyezik az izlesunk En ferfi szemmel nezem a noket , ezt sajnos Te sosem fogod megerteni , hogy mitol szep egy no mert ferfi szemmel kell nezni!

Kozulletek sokan a kenyelmet reszesititek elonyben aminek meg is van az eredmenye...

Bocsi hogy nem azt szoktam leirni amit a tobbseg hallani szeretne es van kulon velemenyem!

Ezert lennek buta...

2016. szept. 9. 10:21
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

"Te aztan jo "noiesen" tudsz oltozkodni ha ilyen cucc szerinted az!

A kerdezo Noies!! Ruhakra gondolt, amit Te irtal az pont nem az..."

Kedves Ismeretlen!

Köszönöm a minősítgetést. Ugyan még sosem láttál, azt sem tudod, ki vagyok vagy hogy nézek ki. Nem baj, mert eldöntötted, hogy én nem lehetek nőies lapos talpú cipőben (hogy is fogalmazzak... LOL) vagy farmerben és jó szabású pulóverben. És most kapaszkodj meg! Még a hajam se hosszú, hanem rövidre van vágva! Kész fertő, nem? :D

Hála Istennek! Minden vágyam, hogy elriasszam a te fajtádat, a férfiaknak azt az ösztönlény szintjén működő rétegét, amelyik kizárólag sztereotípiákban gondolkozik, és az agya annyira rugalmatlan, mint egy márványtömb.

Szerencsére mindig akadt egy olyan pasi, akinek a nőiesség jóval gazdagabb és bonyolultabb jelentéssel bír egy miniszoknya-tűsarkú kombinációnál. Akinek egy nőt a tekintete, mozgása, intelligenciája, kedvessége és természetessége (amik bizony kényelmes ÉS csinos ruhában érvényesülnek legjobban) tesz nővé. Ja és még valami: aki nem várja el, hogy súlyosan egészségkárosító dolgokat hordjak, csak hogy bizseregjen a farka hegye.

És most visszatérve a kérdezőhöz:

Ha hosszú ideig nem öltözködtél különösebb gonddal, akkor pokoli kényelmetlen lesz elsőre puccba vágni magad. Ezért lenne érdemes kezdetben átmeneti megoldásokkal próbálkozni: a szűk farmer-szebb fölső/blúz és mondjuk egy divatos sál vagy más kiegészítő jó kiindulás, hogy aztán esetleg óvatosan tovább tudd keresgélni a stílusod, mindig csak egy-egy merészebb darabot kipróbálva.

2016. szept. 9. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerencsere a Te fajtad valoban nem minden ferfinek a mintavagya!

Tobbek kozott En is irtozom a rovid hajtol es egyebektol!

De biztos talalsz izlesficamos a nok fele igenytelen ferfit akinek megfelelsz...

2016. szept. 9. 16:00
 20/20 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :-)

18. válaszoló...asszem meggyőztél :-D azzal eddig is tisztában voltam ,ha erőltetem az latszik is. ráállok a kiegészítőkre és az egyszerűbb dögös cuccokra :-)

2016. szept. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!