Esküvőre egyáltalán nem illik fehéret viselni?
Sziasztok. 18 éves lány vagyok és hétvégére leszek hivatalos egy esküvőre. A probléma az,hogy nekem az összes koktél ruhám vagy mini ruhám fekete vagy piros. Van egy szép fekete ruhám ami hátul teljesen kivágott,de nagyon elegáns. Viszont mondták,hogy feketét semmiképp sem. Nem tudok sokat az esküvőről,csak annyit,hogy nem templomi és viszonylag szűk körű (max 50 fő)
Nagy kutatás után találtam egy egybee ruhát. A felső része fekete-fehér csipke,de a fehér inkább szürkének látszik a fekete miatt, viszont a szoknya része teljesen fehér.A ruha felül szűk,alul pedig bő. Ez is illetlenségnek számít? Vagy csak a teljesen fehér ruha. Segítsetek,mert nem sok esküvőn voltam és azokon is csak picinek, tiszteletlen meg semmiképp sem szeretnék lenni.
Barátomat kisérnem,tehát nem "vadászni" szeretnék. A fekete ruha egyébként hátul kivágott,elől viszont teljesen a nyakamig ér, illetve majdnem a térdig alul. Tehát nem egy ilyen kis ribis ruha,szerintem.
Akkor esetleg egy szép babarózsaszín nyaklánccal ileltve egy ugyan olyan színű kistáskával már nem lennék udvariatlan?
Sajna nincs ilyen pasztel színű ruhám,illetve egy van de az iszonyat passzos ,abba nem mennék el egy esküvőre.
Fehér csipkéset én semmiképp sem húznék fel.
Feketét már nagyon sokan hordanak. Hiszen már nem a gyász színe kizárólag, hanem a leggyakoribb divatszín. Nem véletlenül van rengeteg fekete koktélruha. Nem gyászruhák :)
Szóval feketét nyugodtan húzhatsz, ha az van.
Voltam mostanában esküvőn és nagyon sokan voltak fekete koktélruhában. És senki nem szólta meg őket :)
Én kiskoromban és tizenévesen is voltam fehérben esküvőn. Anyám nem volt hajlandó csak vagy fekete, vagy fehér ruhát venni...
Ha választhatnék, halvány rózsaszín ruhát húznék.
Egyébként nem néztek ki az esküvőkről a fehér ruhám miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!