Nem illik ilyen ruhába esküvőre menni?
Figyelt kérdés
Ugyanilyen ruhám van, csak rövidebb, kb. combközépig ér.
De sok helyen olvasom hogy nem való fekete ruha esküvőre, meg mittudomén..
Ti mit gondoltok?
18L
2016. márc. 26. 15:08
1/8 piriiiii válasza:
Én legutóbb is feketében voltam esküvőn, nem volt belőle semmi gond. A fekete elegáns szín. Fehérbe a menyasszony öltözzön.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez a szabály már eléggé elavult. Tavaly voltam egy esküvőn, sokan voltak feketében.
3/8 anonim válasza:
szerintem ne menj feketében. és pirosban, meg fehérben se. annyira megerőltető egy más színű ruhát felvenni?
4/8 anonim válasza:
Feketét nyugodtan lehet venni, bár nyáron nem praktikus.
5/8 anonim válasza:
Szerintem még a combközépig érő ruhával is gond van. Egy esküvőn nem illik kihívóan felöltözni.
Egyébként pedig a fekete a gyász színe, ezért nem illik. A piros és a fehér pedig a menyasszonyé.
Vannak alap illemszabályok amiket be kell tartani ha nem akarsz bunkónak tűnni.
6/8 A kérdező kommentje:
2016. márc. 26. 20:29
7/8 anonim válasza:
Szerintem a képen megjelölt hossz még teljesen jó. Hacsak nem nagyon konzervatív az ifú pár vagy a rokonsága.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is elég elavult dolog már ez, inkább az a fontos, hogy elegáns legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!