Esküvőre mibe illik menni?
Figyelt kérdés
Kis vita alakult ki azon, hogy esküvőre illik-e felvenni fehér, szűk fazonú, térd fölé érő ruhát, aminek a vállán és derekán széles fekete csipke díszítés található. Fekete boleróval. Mi a véleményetek?2015. szept. 24. 06:50
1/13 anonim válasza:
Inkább keress erre az alkalomra valami mást!!!
Azon a napon a fehér szín a menyasszonyé...
... a fekete színt temetésre szoktuk..., amely szintén nem illik egy esküvőre...
Szerintem!
2/13 anonim válasza:
Esetleg van kép róla? Szerintem nincs ezzel semmi gond.
Elsőre találtam is erre példát ezen az oldalon úgy hogy nyugodtan felveheted :)
3/13 anonim válasza:
"Az esküvőn néhány szín viselése kifejezetten tilos! Ezek a fehér, a fekete, és a piros sem idális. Ezek kombinációja viszont kifejezetten ajánlható, egy klasszikus fekete-fehér ruha nagyon elegáns tud lenni"
4/13 anonim válasza:
Mivel nem tiszta fehér, ezért a színével semmi gond. Ha túl szűk fazonú, túl rövid, vagy túl mélyen dekoltált, az viszont nem jó (kép hiányában ezt neked kell eldöntened).
5/13 anonim válasza:
Kombinálva nyugodtan lehet hordani, csak magában nem szerencsés. Az megint más kérdés, hogy mennyire ér térd fölé az a ruha, mert diszkóba is elmenően mini fazont azért nem illik felvenni.
6/13 anonim válasza:
Fehérben nem illik esküvőre menni.
7/13 anonim válasza:
6-os válaszoló mit nem értessz azon ,hogy fekete fehér ruháról van szó feket boleroval? Erre csak azért is odaírod,hogy fehérbe nem illik menni.Tudod egyáltalán értelmezni azt amit olvasol?
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Teszek fel róla képet. Nem mini, és nem mélyen dekoltált. Épp csak a térdem van ki belőle. Szerintem diszkrét és elegáns. Csak a szín miatt volt itt többünk között vita.
2015. szept. 24. 15:14
9/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira jártas ezen az oldalon, így nem tudom hogy kell képet feltenni.
2015. szept. 24. 15:29
10/13 anonim válasza:
#7: Mit nem értesz azon, hogy esküvőre feketét, fehéret és vöröset/pirosat nem illik felvenni? Akkor sem ha ezeket kombinálod. Más kérdés, hogy valószínűleg csak kevesen fognak megszólni érte, de a kérdés az volt, hogy mit illik és ilyet, főleg csipkét NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!