Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meg lehet tanulni "viselni" a...

Meg lehet tanulni "viselni" a nőies ruhákat?

Figyelt kérdés
Kérdeztem már a témában,hogy hogyan lehetnék picit noiesebb, sok sok hasznos választ kaptam. Viszont abszolút nem érzem jól magam a nagyon csajos rucikban, pedig tetszik és nem áll rosszul (átlagos testalkatom van, nem vagyok molett, de sovány sem) valahogy mindig visszatérek a feketét feketével illetve a melegítő variaciokhoz. Egyszerűen el sem tudom képzelni hogy magas sarkúban tipegek - főleg a gyerekek mellett. Jön a tél es tele vagyok nagyobbnal nagyobb pulcsikkal... Van valami tipp, hogy így 30 évesen hogyan lehet változtatni?
2016. szept. 8. 12:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

A kérdés, hogy miért akarsz változni.

A "mások mondták hogy..." kezdetű válasz a rossz válasz. Ha ez van, akkor nem kell változnod.

Ha magadnak nem felelsz meg, akkor csak akaraterő kérdése.

2016. szept. 8. 12:54
 2/20 anonim ***** válasza:
14%

Egy no az legyen mindeg no ha mar annak szuletett!

Alap hogy noiesen oltozkodik es nem csinal belole ugyet hogy mit kell felvennie...

2016. szept. 8. 13:12
 3/20 anonim ***** válasza:
77%

Minek kéne egészségtelen magassarkúba gyömöszölni magad a nőiességhez?

Ezt sose értettem.

Egy jó szabású farmer, kényelmes, lapos talpú topánka, csinos pulcsi, egy szép, lágy anyagú sál vagy egy finom poncsó... Aki ezekben nem nőies, az minimum Arnold Schwarzenegger. :D

2016. szept. 8. 13:54
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez a puszta elszántság kevés. Én is vettem egy csomó nőiesebb ruhát, aztán sose hordom őket. Talán majd ha visszamegyek dolgozni.
2016. szept. 8. 13:55
 5/20 A kérdező kommentje:

Ezen most jót mososlyogtam :-)

Első válaszolónak: magam miatt szeretnék. Köszi mindenkinek

2016. szept. 8. 14:01
 6/20 anonim ***** válasza:
13%

3!

Te aztan jo "noiesen" tudsz oltozkodni ha ilyen cucc szerinted az!

A kerdezo Noies!! Ruhakra gondolt, amit Te irtal az pont nem az...

2016. szept. 8. 14:02
 7/20 A kérdező kommentje:
Még az előző kommentre szántam
2016. szept. 8. 14:02
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
De a 3-as se piskota....😳
2016. szept. 8. 14:09
 9/20 A kérdező kommentje:
4 hozzászolo, babaval vagy otthon? Amikor dolgoztam, csinosabban öltöztem, de akkor sem voltam az a nagyon "divatos" tetszik sokféle ruha, szoknyák, de nem erzem jól magam benne. Azért is tettem fel a kérdést - hogy van e valakinek tapasztalata - hogy ha többször viselek ilyesmit hozzá lehet e szokni vagy ne erőltessem ugyis látszik hogy nem "én" vagyok?
2016. szept. 8. 14:09
 10/20 anonim ***** válasza:
31%-os te olyan buta és primitív vagy, minden ilyen témában osztod az észt, csak sajnos ízlésed nincs.
2016. szept. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!