Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak itt olyan lányok akik...

Vannak itt olyan lányok akik várják már az őszt és a telet, hogy tudjanak bőrt és szőrmét viselni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 10. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

Aztán meg ősszel vagy télen jön egy olyan kérdés, hogy ki várja már a nyarat, a meleget, a strandi szezont, mert pl. már egyeseknek elegük volt a hidegből és a rengeteg ruhából?

Kérdező, miért nem tudsz annak örülni, ami van?

Utálom a szőrmét és a bőr cuccokat.

2016. júl. 10. 13:21
 2/10 anonim válasza:
39%
Hogy érted, hogy "bőrt"? A szőrméket szeretem, de ne érts félre, nem szeretem a rózsaszín szőrbekecskét csillogó atanyírásokkal... :p most komolyan, hogyan érted,hogy bőrt?^^
2016. júl. 10. 13:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Pl bőrkabát,csizma,kesztyű.
2016. júl. 10. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Most még jó az idő,de ha 40 fok van,na olyankor inkább legyen ősz.:) De a telet nagyon utálom,iszonyat fázós vagyok,szóval se a 40 fok nem jó,se a mínusz 20.De ha olyan 20on valahány fok van,az jó.:)
2016. júl. 10. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Igen, én. :D Gyűlölöm ezt a meleget, max. vízparton lehet elviselni, egyébként meg szenvedés az egész. Még a legkevesebbet takaró ruhámban is melegem van, mivel fehér bőröm van, kb. félóra alatt képes vagyok leégni, ráadásul a nyári ruhák többségét utálom. Nincs rossz alakom, szégyellős sem vagyok, de utálok sortot, meg ilyesmiket felhúzni, mert úgy érzem, túl sokat mutatnak, viszont ennél többet takaró ruhában meg lehet halni ilyen melegben. Undorító évszak, alig várom, hogy vége legyen. :D

Ezzel szemben az ősz és a tél sokkal jobb, legalábbis én a hideget sokkal jobban tűröm, mint a meleget. Plusz az őszi-téli ruhák sokkal inkább az én stílusomat tükrözik, imádom a bőrkabátokat, csizmákat, szőröket (mondjuk én csak műszőrmét hordok), és a sötétebb színeket, pl. fekete, bordó, amiket inkább ősszel-télen szoktak hordani az emberek.

2016. júl. 12. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
39%

Utalom a telet. Az egyetlen jó benne a karácsony az is főleg amióta gyerekeim vannak.

A száraz hideggel meg elvagyok de a hó jég olvadás lucskos utak... fúj.

Csúszós csizmatalp Csúszós utak...mi a jó ebben?

2016. júl. 14. 19:30
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös a műszőrme is jól néz ki bőrcuccokkal.
2016. júl. 14. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a nyarat, szóval igen. De nem hordok szőrmét. Viszont szeretem a vastag, kötött pulcsikat, és a bőrcsizmákat.
2016. júl. 24. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2016. júl. 25. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Én várom, de nem a ruhák miatt, hanem mert nem bírom a nyarat és ősszel/télen sokkal jobban érzem magam.
2016. szept. 4. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!