Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyen férfi szőrmét...

Hol lehet ilyen férfi szőrmét kapni?

Figyelt kérdés

Szeretnék magamnak vásárolni egy férfi műszőrmét, mert nagyon tetszik.

Ilyenre gondoltam (ami a négeren van, csak műszőrmében, és feketében; amúgy nem tudom ki ez de nem is érdekel....):

[link]

Legfőképpen Pécsett érdekelne, de ha tudtok valami olyan helyet mondani ami Budapesten van szerintem az is megfelelne.

Van ennek a szőrmének/műszőrmének valami neve is??

20/F

2015. jan. 21. 03:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni szakértő vagyok a témában, rendszeresen nézem vatera-olx-jofogas és külföldön ebay.com ebay.de oldalakat.

Műszőrmét nem fogsz kapni ilyet, általában azoknak gusztustalanul gagyi a kinézete.

Hogy pontosan ez milyen szőrme, nem egykönnyű megmondani. Talán coyote, vagy grey fox lehet, esetleg farkas. Ilyen területen érdemes keresgélni.

Férfi bundát nem láttam még sokat magyar aukciós oldalakon. Ilyet biztosan nem.

Újonnan eléggé drágák ezek, szóval használtan simán megérheti... én már vettem eredeti Saga Fox-ot 7000 Ft-ért jofogas.hu-n. de OLX-en is lehet.

Szerintem simán prérifarkas, farkas, róka bundaként keress rá.

Pécsen van egy szőrmebolt ha jól rémlik azon a sétáló utcán, ott meg lehet érdeklődni.

Szerintem nem sok különbség van a férfi és a női bunda között. Pesten meg google, van sok bolt, de horror áron adják ezeket.

Remélem segítettem :)

2015. jan. 28. 02:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia

Köszönöm a segítséget. A farkas szőrmék nagyon hasonlítanak rá. Látszik te nagyon otthon vagy a témába. Igazi szakértő vagy tényleg!

Ui: Nem is értem, hogy miért szinte csak a nőknek készítenek szőrméket, és a férfiaknak meg csak alig....

2015. jan. 29. 03:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebay-en nézd meg, ha van paypal accountod, akkor onnan tudsz venni bármit.

Az ebay.de a német verzió, ott tényleg MINDEN megvan, euróban lehet fizetni, és sokszor olcsóbban mint itthon. A szállítás nem mindig megoldott, de ma már olcsó futárral nincsenek gondok.

Próbáld meg a pelz, pelze, pelzmantel stb kifejezést a német oldalon. Sajnos már nem tudok úgy németül mint régen, szóval google translate-l fordítgasd le és úgy keresd. Szűrőnél férfit beállíthatod :)

...én is csak azért vágom a témát, mert próbáltam kereskedni ezekkel, de nem igazán megy. Olyan bunda ellenesség van szerintem, hogy használtan a luxus árunak számító Saga Fox kékróka,ezüstróka kabátokat max 8-10 ezer Ft-ért lehet eladni, a hosszúakat 20-ért. Újonnan ezek 150-200 ezerben is vannak. A farkas vagy szürkeróka, vörösróka meg szinte eladhatatlan.

2015. jan. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!