Hol szerezhetek szőrmét?
Figyelt kérdés
Fehér szőrmecsík kéne egy jelmezhez (akkorára gondolj, amekkora a kapucnikon van) Kabáttal együtt nem akarok venni, mert az pénzkidobás, és ahhoz legalább 2 kabát kéne hogy elég legyen:/ árulnak ilyet egyáltalán? Ja, és műszőr!:)2011. jan. 5. 21:48
1/7 anonim válasza:
Bemész az ilyen anyagboltokba és ezt mondod:
"Csókolom! Műszőrmét szeretnék!"
Ha nincs, állj tovább. Valahol biztos lesz.
2/7 anonim válasza:
Szűcsnél nézd meg.Én most csiáltattam meg a nyúlszőr bundámat,és ott árúsítanak is dolgokat.Bár nem lehet hogy műszőrmét nem csak igazit fogsz kapni.Nem tudom hogy merre laksz,az egyik szűcs budaőrsön van,a másik a 15.kerben.Ilyen helyeken nézegess.
3/7 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok.
2011. jan. 6. 15:23
5/7 anonim válasza:
Őszintén szólva dögöljön meg, aki nyúlszőr bundát hord (ez nem a kérdezőnek szólt).
Kérdező, műszőrme tényleg van a méterárukban, a nagyobbakban egész biztosan.
6/7 anonim válasza:
Úgy értem bármilyen bundát, elnézést :P Valahogy a nyúlszőr bunda ragadt meg bennem, de pont ennyire dögöljön meg minden más bundahordó is. Vagy legalább nyúzzák meg őket, mint a bundaalanyaikat...
7/7 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok utolsó:) Mivel itt a farsang sok az ilyen szőrös cucc a belvárosban, hátha ott találok:D
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 11. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!