Melyik nadrág áll jobban egy férfin?
Ha ennyire feszül a bokájánál: [link]
Vagy ha ennyire:
Csak azért, mert nekem viszonylag izmos a combom, a vádlim is, így ezek, amik alul, a bokámnál is feszülnek, általában felül idétlenül rám tapadnak, viszont a másik pont jó, de a bokámnál kb. olyan, mint a zarás képen....
10-es
Akkor vegyél szoknyát, nyilván az sem nőies. Abban még jobban mutogathatod a lábaidat. Megjegyzem, az ilyen cicanadrágban futkozó nyikhajok lába egyébként elég messze van a tökétestől. Télen meg úgy néztek ki a nagykabáttal, mint egy csirke.
Ha mutatsz egy férfit aki kimondottan seggre és lábra eddz, megeszem a nem-tapadós nadrágom. Ha valaki sportol, akkor nem kell a seggét vagy a lábát kihangsúlyoznia hogy jól nézzen ki. Ott a karja, válla, mellizma, alapból az alakja.
Lehet férfinak is jó lába vagy segge, de ne legyünk már akkora képzavarban hogy kimondottan seggel villogásra megyünk. Az női dolog és kész. Nincs baj azzal ha egy "normál" nadrágban látszik hogy formás vagy valami, nem kell dugdosni, de férfiként ne ezzel akarjunk már kitűnni. Nem egy meleg ismerősöm van, ha megmutatnám nekik a kommented szerintem össze esnének röhögés közben.
11! Skotstoknyamegfelel??😊
En nem nyikhajokra gondoltam hanem a magamfajtakra !
Es ? Ugy neznek ki mint egy csirke? A csajok is ! Ha meg nem vetted volna eszre!
12! En lennek az!
Pont azert hogy ne ugy neztek ki ahogy a 11-es leirta!
Tehat szerinted csak fellul kell edzeni a kart mellkast es a labad maradjon pipaszar?
Jo izlesed van ! Gratula! Ezen meg En kaptam rohogogorcsot..
Aztan ha kirugjak alolad a labad ne csodalkozz , ott van a vastag karod!
Tudod!
Szerinted egy ferfi csak is boszaru laza ruhakba ferfi es ha mast mer felvenni akkor mar vetett a szabalyok ellen mert noies lett!
Ez szep hozzaallas sok eszed lehet !
Egy ferfi minden ruhaba ferfi marad es nem a tizeneves kis csitraszokra gondolok...
Es elarulok egy ujdonsagot!
Nekem nem meleg barataim vannak mint Neked! Fene tudja miert....
Hanem noi barataim es toluk tudom hogy negyon tetszik nekik ha egy ferfi szuk farmerba van csak ritkan latnak olyat akin jol all de szeretik nezni!
Mindez azert van mert veled egyutt sok kisfiu azt hiszi hogy csak betyarszerelesben tartjak a nok ferfinak, holott mar marhara unjak a ferfiak sablonos oltozeket...
De Te csak a meleg barataiddal tanacskozzal ha nekik szeretnel megfelelni, terszeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!