Milyen farmer most a divat?
Színben elég nagy a szórás, de a nagyon világos, már szinte fehér farmer már évek óta nem jellemző.
Már 2-3 éve téma, hogy visszajön a trapéznadrág. Egy-egy fajtát lehetett is kapni, de most az új őszi kollekciókban elég sok van. Nem az a durván trapéz, mint a 2000-es évek elején, bár a C&A-ban ilyet is láttam.
Mintás? Szerintem ne. Csipkéset, horgolt rátéttel semmiképp, az r.bancos.
Egyéb mintából ami divat volt az elmúlt 1-2 évben, az ilyen batikolt hatású, foltos.
Illetve megint visszajöttek a tépett-szaggatott nadrágok, nekem 5-6 éve volt ilyen, most nem vágyom rá.
Maga az anyag már megint divatod, illetve mindig is az volt, de főleg nadrágban.
A farmerszoknyák, farmeringek a 90-es években voltak divatban, és most megint minden fast fashion boltban kapni őket.
De az is igaz, hogy visszatért a komplett 90-es évek, nekem kicsit vicces, mert én ebben nőttem fel.
A Tescoban, H&M-ben, c&A-ban ott van az egész tini korom ruhatára egy az egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!