Melyik nadrág áll jobban egy férfin?
Ha ennyire feszül a bokájánál: [link]
Vagy ha ennyire:
Csak azért, mert nekem viszonylag izmos a combom, a vádlim is, így ezek, amik alul, a bokámnál is feszülnek, általában felül idétlenül rám tapadnak, viszont a másik pont jó, de a bokámnál kb. olyan, mint a zarás képen....
Az elso!
Nekem olyan van es mivel testepitek jol kihozza a labam alakjat!
Es kenyelmes is.
A buggyos az oregemberes...
Vajon miert baj az ha pasira is tapad es eppenseggel jo a laba??
Azert mert pasinak szuletett ezert dugdosnia kellene az alakjat bo szharokban kedves utolso!
Akkor járjál harisnyában. Egy nadrágnak nem kell rátapadnia. az nem nadrág akkor. Főleg nem egy pasin.
Az első gatya ezért irtó szánalmasan néz ki, a 2. elmegy.
Ha nem vagy ropi akkor a 2. Az első is tud jól állni férfin, én is hordtam annyira szűk nadrágot, de minimális edzéssel kinőttem. Egy kicsit megvastagodik a combod, a vádlid, és szinte már szorít, kényelmetlen, és a skinny-fit kinézet helyett kolbászhéjszintű lesz, kb. mintha 30 centis Tesco-s virslit dugnál a normál kotonba.
A "ne merd ócsárolni a tapadósruhát!" tömegnek annyit mondok, hogy mindenki a testalkatához hűen öltözködjön. Lehet hogy Petin jól mutat skinny farmer mert átlagos/vékony a lába, de gyúrós marcin már szarul fog kinézni. Én sem ragaszkodok a cicanadrághoz ha Donáldás Margit Mekcsiken-evő bajnokról van szó.
6!
Nadragrol beszelunk nem harisnyarol!
Es egy nadragnak miert kell tokeletesen megtervezve , ne tul bo ne tul szuken , csak azert mert ferfi viseli??
Azt mindenki maganak eldonti mit szeret mert magadnak oltozol nem masnak!
7! Mitol noies?
Ezzel az eszjarassal ha latok egy non bovebb nacit az meg ferfias?
Vagy mert eleve nadrag van egy non...
Es ha jo a labad, feneked mert kimondottan edzel ra?
Akkor is dugdosni kell? Akkor minek edzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!