Szerintetek előnyös vagy sem, a magas derekú nadrág, egy enyhén pocakos lánynak/nőnek?
Mindenhol azt olvasom, hogy sokkal jobb, mert leszorítja a hasat meg minden. Hát, én máskor felvettem egyet. Kényelmetlen, szorít, rossz benne ülni, és úgy érzem hogy csak jobban kihangsúlyozza a hasam. Természetesen a csípőnadrág sem szép, pláne ha kifolyik belőle az illető...
Ki hogy van ezzel?
Enyhe pocakosnak jó. Nyilván a kifejezetten túlsúlyos, kövéreknél annyira nem segít.
Én vékony vagyok, de a hasam nem lapos. Nekem nagyon beváltak a magasabb derekú cuccok. Pl. szoknyák, magas derék és A vonal. Így egyáltalán nem is látszik a has.
Nadrágban is jó. Nem szorít, mert megfelelő a méret. Ha te nem tudtál benne ülni, akkor túl kicsit vettél. A csípő nadrág állandóan elcsúszik, igazgatni kell, oldalt kibuggyan még a bőr is, ha igazán háj nincs is. Nadrágból mondjuk nem olyan extra magas derekúm van, hanem normál, de az sokkal jobb, mint a csípő. Szebb formát csinál.
Akinek nagyobb pocija van, annak meg nyilván nem rövid szűk felsővel kell felhúzni semmilyen típusú nadrágot sem és akkor nem hangsúlyozza ki.
A méret megfelelő volt, egyszerűen pont olyan helyen volt a széle, hogy kényelmetlen volt.
Mindenesetre köszi a választ, maradok a normál csípőjű nadrágoknál:)
2: Hát nyilván minden magasabb derekú sem ugyanolyan, azokban is van, ami jó, van, ami nem. Meg azok sem mind pont ugyanolyan fazonúak. Az anyag is sokat számít.
Nekem a csípő már tuti nem tetszik és nem is kényelmes. Inkább a normál derekú vagy kicsit magasabb.
Senkin sem előnyös.
Csak szólunk lányok, mert ti meg azt hiszitek, hogy de. Engem a hideg kirázna, ha az alsó bordáimon lenne a teteje, vagy futna ott egy öv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!