Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek meddig lehet meg...

Szerintetek meddig lehet meg bokacsizmat hordani?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen mondok le a 3 kedvenc bokacsizmamrol,es kivancsi vagyok,hogy meddig lehet meg hordani oket.Nem lenne durva ha mennek az utcan bokacsizmaban,es jonne velem szemben egy csaj topankaban?xD

Ti meddig hordjatok meg?

2010. ápr. 20. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én látok még térdig érő csizmás csajokat!

Igy szerintem nyugodtan viseld még!

Amint tartósan 20fok fölött lesz a hőmérséklet akkor azért már tedd le:)

2010. ápr. 20. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Amint az idő száraz, és 10 fok körüli vagy kicsit több, rögtön ledobom, utálom a zárt cipőket. Most azért már ne hordd szerintem.
2010. ápr. 20. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Az még semmi, nekem most csak egy combcsizmám van meg egy olyan cipő ami beázik...szóval ha esik az eső, vagy még vizes az út csizmában nyomulok:D
2010. ápr. 20. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még mindig térdig érő csizmákban (de nem béleltek) szaladgálok. :D Engem nem érdekel mások véleménye, nekem ezek tetszenek legjobban, és amíg nincs rohadt meleg, addig nem is áll szándékomban lemondani róluk, csak mert ilyenkor már "nem divat".
2010. ápr. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!