Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bokacsizmát mikortól lehet...

Bokacsizmát mikortól lehet hordani?

Figyelt kérdés
És ha pl. esik az eső és azt veszek fel akkor nem lesz túl ciki? mert a sportcipőm mindig átázik
2009. aug. 24. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha esik az eső,akkor azért hűvösebb is van, én szoktam ilyenkor bokacsizmát hordani,a tegnapi szakadó esőben is az volt rajtam. Szóval szerintem nem ciki. Ha sportcipőt szeretnél hordani esőben is,akkor a Deichmannban árulnak olyat cipősprayt (impregnáló spray a neve), ami vízlepergetővé teszi a sportcipőt is. 890 Ft 300ml-es és tényleg jó.
2009. aug. 24. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Én a minap láttam egy csajt az egyik bevásárlóközpontban, akin bokacsizma volt. Mindez egy hálóruhának is kiválóan megfelelő mini ruhához. Azt hittem, hogy meghalok a nevetéstől, de ezek szerint tök normális 30°C-ban a csizma :-) Azt már inkább el tudom képzelni, hogy ősszel, ha esik, nem nyári ruhához csizmát vesz fel az ember. Szóval szerintem ha megfelelő ruhával veszed fel időjárásnak megfelelően, akkor egyáltalán nem ciki.
2009. aug. 24. 10:14
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 24. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is bugyután néz ki melegben a csizma, mégha esik is.

Akkor vedd fel, ha félcipőben már fázik a lábad.

2009. aug. 24. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Én Olaszországban nyaraltam, és ott a 40 fokban is normális volt a nagyon vékony lyukacsos anyagből készült csizma, én is vettem, mert naaagyon kényelmes, és jól is néz ki. Itthon is láttam new yorkerben, tally weijlben, ráadásul divat is, mások a nyári ruhával hordják :D Úgyhogy rossz időben pláne nem gáz.
2009. aug. 24. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem naptárfüggő, akkor vedd fel, ha úgy érzed, hogy fázol, vagy nem akarod, hogy csupa víz legyen a lábad. Amúgy nem ciki, esős időben én a rendes téli csizmát is fölveszem, nem teljesen mindegy, hogy júliusban van 15 fok esővel vagy októberben?
2009. aug. 24. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Hát a bokacsizma egy elég gusztustalan ruhadarab, szóval azt mondanám soha nem lehet hordani, de ahogy fentebb mondták: ha normálisan öltözködsz mellé, nem lóg ki (persze megfelelő hőmérséklet mellett).
2009. aug. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!