Lány vagyok és kicsit fiúsan öltözöm mostanság. A szüleimnek viszont ez nem nagyon tetszik :/Mi tevő legyek?
Szóval kb pár hónapja kezdtem át pártolni a fiúsabb stílusra. Lazább póló, farmerek, tornacipő egyebek. A hajam is le vágattam rövidre. Azt más okokból de mindegy. A szüleimnek ez nem nagyon tetszik, mivel most leszek "érettebb " tele aggatnak lányos ruhakkal, tele rózsaszín meg minden. Fúj.. Nem engedik hogy fiús stílusom legyen. Mit csináljak most?
13,5/L
Szerintem majd beletörődnek..
Egyébként ennyi idősen én kibebas.zott nagy rocker voltam :D egészen 16 éves koromig, amikor történt bennem valami és elkezdett a stílusom nőiesedni.
Szóval, vagy kinövöd idővel, vagy (ha más okok) akkor marad ez. :)
Rám mindig furán néztek.. osztályban is én voltam az egyetlen ilyen lány aki fiúsan öltözködik.
A lényeg LÉGY ÖNMAGAD! :*
Ha lanynak szulettel miert oltozol fiussan?
Forditott helyzetben lehomaroznanak es kivancsi lennek a ket elso versenyzore hogy akkor is tamogatnanak e ha fiu lennel es lanyosan oltoznel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!