Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleimnek nem tetszik a párom, mit tegyek?
A szüleim nagyon furcsa teremtmenyek. Mindig amikor nálam van a párom, jó pofiznak, kedvesek, mosolyognak, de mindig vissza hallok dolgokat róla. Hogy hülye gyerek, hülye a stílusa. És én ezzel nem tudok élni, mert szomorítja az életem! Nagyon szeretem s párom, ő a legfontosabb számomra! Mit tehetnék, fogadjam el? :(
20 éves vagyok, lány.
Megértem szüleid.
A lányok mindig a legostobább, legidegesítőbb, legnagyob senkiházi szar alakokhoz vonzódnak. Azon se lepődnék meg, ha cigány hapsid lenne.
#1-nek
Olyan embereket értessz meg akiket nem ismersz és azt sem tudod igazából hogy mit értessz meg.(Okééééééééééé..)
Olyan emberről beszél úgy ahogy nem kéne akit nem is ismersz csak valamilyen okból általánosítassz és úgy gondolod ő is olyan mint azok a lányok akikről te írtál.(Okéééééééééé..)
Amúgy szerinted minden cigány ember automatikusan rossz? Hát gratulálok nagyon értelmes felfogású ember lehetsz.Sok sikert az élethez!
Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem mindenképpen beszélj a szüleiddel.Kérdezd meg mi bajuk a pároddal.Aztán ezt beszéld meg velük és ha nem megy akkor csak mondd azt hogy ne beszéljék ki vagy hogyha már kibeszélik akkor azt úgy hogy te ne halld mert téged nem érdekel.Szerintem ne foglalkozz velük végülis nem az ő párjuk hanem a tiéd.:)
#2 Épp az a helyzet, hogy ő egyáltalán nem a hülye gyerek kategóriájába sorolható, hanem nagyon rendes, tisztelettudó!
#3 köszönöm szépen a válaszod! Megpróbálom megbeszélni velük, habár nem tudom mennyire fogok menni, így is nagyon megbántottak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!