Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szüleimnek nem tetszik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleimnek nem tetszik a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon furcsa teremtmenyek. Mindig amikor nálam van a párom, jó pofiznak, kedvesek, mosolyognak, de mindig vissza hallok dolgokat róla. Hogy hülye gyerek, hülye a stílusa. És én ezzel nem tudok élni, mert szomorítja az életem! Nagyon szeretem s párom, ő a legfontosabb számomra! Mit tehetnék, fogadjam el? :(

20 éves vagyok, lány.

2016. febr. 27. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Megértem szüleid.

A lányok mindig a legostobább, legidegesítőbb, legnagyob senkiházi szar alakokhoz vonzódnak. Azon se lepődnék meg, ha cigány hapsid lenne.

2016. febr. 27. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Légyszi, elmagyaráznád milyen joggal beszélsz te így rólam? Nem is ismersz, és a páromat sem! Köszönöm a nagyon értelmes válaszod, sokat segített!!
2016. febr. 27. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Talán ideje lenne felnőni és nem hülyegyerekkel, hülye stílusúval járnod, hanem egy igazi értelmes, tanult, művelt, kedves, gyengéd férfival.
2016. febr. 27. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

#1-nek

Olyan embereket értessz meg akiket nem ismersz és azt sem tudod igazából hogy mit értessz meg.(Okééééééééééé..)

Olyan emberről beszél úgy ahogy nem kéne akit nem is ismersz csak valamilyen okból általánosítassz és úgy gondolod ő is olyan mint azok a lányok akikről te írtál.(Okéééééééééé..)

Amúgy szerinted minden cigány ember automatikusan rossz? Hát gratulálok nagyon értelmes felfogású ember lehetsz.Sok sikert az élethez!

Egyébként a kérdésre válaszolva szerintem mindenképpen beszélj a szüleiddel.Kérdezd meg mi bajuk a pároddal.Aztán ezt beszéld meg velük és ha nem megy akkor csak mondd azt hogy ne beszéljék ki vagy hogyha már kibeszélik akkor azt úgy hogy te ne halld mert téged nem érdekel.Szerintem ne foglalkozz velük végülis nem az ő párjuk hanem a tiéd.:)

2016. febr. 27. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:

#2 Épp az a helyzet, hogy ő egyáltalán nem a hülye gyerek kategóriájába sorolható, hanem nagyon rendes, tisztelettudó!

#3 köszönöm szépen a válaszod! Megpróbálom megbeszélni velük, habár nem tudom mennyire fogok menni, így is nagyon megbántottak ezzel.

2016. febr. 27. 15:22
 6/7 anonim válasza:
Ha te úgy szereted ahogy van és nem gondolod úgy mint a szüleid akkor minden rendben van. Azon hogy ők mit gondolnak nem tudsz változtatni, de mindenképpen beszélj velük hogy a véleményüket tartsák meg maguknak. Veled meg főleg ne közöljék.
2016. febr. 27. 21:34
 7/7 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van.Az én szüleim nagyon szeretik a páromat.Szívesen hívják meg vacsorázni,megyünk közösen erre arra.Viszont az ő szülei kevésbé fogadnak el engem.Alapvetően az a problémájuk velem,hogy csendes vagyok,és visszafogott.Nem beszélek velük túl sokat.Amikor viszont beszélek velük mindig tisztelettudo vagyok,akármennyire is idegesit az,hogy ők nem szeretnek engem.Már amikor bemutatott nekik a barátom nekik,az első mondatom az volt,mikor kettesben maradtam a párommal,hogy úgy érzem,hogy nem kedvelnek engem.Megneheziti a helyzetem,hogy az ő szülei az enyémekhez képest sokkal idősebbek,nem túl fiatalosak,gyakorlatilag a nagyszüleim lehetnének.emiatt főként nem tudok miröl beszélni velük,tisztelettudóan mindig meghallgatom,ahogy panaszkodik az édesanyja,hogy mi fáj neki,de hozzászólni nem igen tudok.A viszonyunk egyre inkább elfajult.Amikor még ott lakott a barátom megtiltották,hogy odamenjek.De megmagyarázni nem tudták.Ezek miatt a barátom kapcsolata egyre rosszabb a szüleivel,mert ő sem érti miért akarnak szétszakítani minket.Ha anyukádék nem fogadják el a barátodat,csak a viszonyotok fog megromolni,mint a barátoméknak.Mond meg nekik,hogy ez a te választásod,és tiszteletben kell tartaniuk.Nem pocskondiázhatják az orrod elött.
2016. márc. 9. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!