Mára vagyok kiírva és nagyon nagy bajba vagyunk a névválasztással. Közelednek a napok de még mindig nem tudjuk mi legyen a neve a kislányunknak. Kiss Amira Nórát szeretnénk de a szüleimnek nem tetszik. Szerintetek?
Ez komoly, hogy van egy közös kedvenc nevetek és a nagymama nagypapa megvétózza? :) nehogymár.
Teljesen jó név, adjátok ezt. A ti gyereketek!!
Nekem a Nóra nem tetszik, mert csak negatív emberekhez tudom kötni, de ez az én bajom, különben szép. Az Amira nekem erőltetett.
Én a Nórához más második nevet választanék.
A gyikes válaszadók véleménye számít bármit is, hogy jó név e vagy sem? Abszurd! Nektek tetszik a ti lányotok!
Annyi sztorit hallok h a papa nem volt hajlandó kimondani a gyerek nevét. Babának hivta meg fiunak. Egy másik generációnak az Erzsébet meg a Margit a név. Ne nekik feleljetwk meg. Amúgy a nagyszülők késöbb elismerték h a gyereknek az a név a legmegfelelőbb. Ahogy kialakul a személyisége, hozzáidomul a nevéhez.
Nekem nem tetszik ez a név, de, ez szubjektív, neked meg nagy eséllyel a mi névválasztásunk nem tetszene. Ettől ez még egy teljesen jól viselhető név. Kimondva szép. Nem túl hosszú, nem túl rövid.
Viszont a szüleidnek volt lehetőségük egy (ha vannak testvéreid több) alkalommal nevet választaniuk. Most neked és a férjednek születik gyereke, a ti feladatotok a névválasztás!
Véleményük lehet, beleszólásuk nem.
Ti döntsetek el mi legyen a gyerek neve. Amúgy nekem tetszik az Amira és a Nóra is.
Viszont a Kiss-sel kicsit összefolyik az Amira (Samira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!