Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti megvennétek úgy egy magassa...

Ti megvennétek úgy egy magassarkút, hogy annak a csajnak is olyan van, akit a legjobban utáltok?

Figyelt kérdés

A csaj magáról mind azt mondja, hogy ő egoista, imádja magát...tipikus beképzelt tizenéves, aki semmit nem tett még le az asztalra, megjelenik a magasra emelt fejével és legszívesebben nyakon csapnám, hogy szálljon már le a magas lórol.

Mindegy, itt nem az a lényeg, hanem az, hogy láttam egy magassarkút, ami nagyon megtetszett, viszont az első dolog, ami eszembe jutott, hogy neki is ilyen van. Rajta annyira nem tetszett, de amikor megláttam az üzletben bele szerettem.

Mit gondoltok, ti megvennétek?

23L

2016. aug. 13. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor olvastam azt hittem 13-15 éves lehetsz ha ilyeneken problémázol.23 évesekről azt hinné az ember , hogy ennél már érettebbek.Én nem ismerek iyeneket, vagyis persze suliban vannak de nem foglalkozom velük így , hogy nyakon csapnám őket.Köszönök neki aztán nem is érdekel mit hisz magáról , mit vesz fel.Nem tudom te minek foglalkozol vele.Én is vettem mar meg bőrkabit úgy hogy tudtam hogy másnak is olyan van (de egy kedves csajnak) de ha egyszer megtetszett akkor úgy gondolom van jogom nekem is hordani.Nem fog senki nekem ilyenekbe beleszólni.Vedd meg ha tetszik neked , nincs beleírva a csaj neve.Azt veszel fel amit akarsz.
2016. aug. 13. 11:06
 2/5 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

23 évesen egy tizenévessel rivalizálsz? Komoly ember lehetsz te is.

Én azt vennék meg, amit akarok, és ami nekem tetszik, de mondjuk és nem látnék kompetíciót egy tizenéves fruskában...

2016. aug. 13. 11:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak ismerem a csajszit, rögtön azzal jönne, hogy fuh én majmolom őt, mivel ő a világ közepe. Nem agyalok rajta, mert valószínű, hogyha lesz a méretemben, mire visszamegyek, megveszem, aztán mondjon, amit akar... csak feltevődött bennem a kérdés
2016. aug. 13. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
23 évesen ilyen szinten vagy? LOL
2016. aug. 13. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Vegyed csak meg ha ennyire tetszik!

Valószínűleg nem együtt jártok szórakozni, úgyhogy jó darabig nem fog neki feltűnni-ha meg mégis, mondhatod, hogy neked korábban megvolt, de nem viselted, mert nem akartál olyan bénán kinézni mint ő... (persze más ruhadarabokkal viseld)

2016. aug. 15. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!