Ti megvennétek úgy egy magassarkút, hogy annak a csajnak is olyan van, akit a legjobban utáltok?
A csaj magáról mind azt mondja, hogy ő egoista, imádja magát...tipikus beképzelt tizenéves, aki semmit nem tett még le az asztalra, megjelenik a magasra emelt fejével és legszívesebben nyakon csapnám, hogy szálljon már le a magas lórol.
Mindegy, itt nem az a lényeg, hanem az, hogy láttam egy magassarkút, ami nagyon megtetszett, viszont az első dolog, ami eszembe jutott, hogy neki is ilyen van. Rajta annyira nem tetszett, de amikor megláttam az üzletben bele szerettem.
Mit gondoltok, ti megvennétek?
23L
23 évesen egy tizenévessel rivalizálsz? Komoly ember lehetsz te is.
Én azt vennék meg, amit akarok, és ami nekem tetszik, de mondjuk és nem látnék kompetíciót egy tizenéves fruskában...
Vegyed csak meg ha ennyire tetszik!
Valószínűleg nem együtt jártok szórakozni, úgyhogy jó darabig nem fog neki feltűnni-ha meg mégis, mondhatod, hogy neked korábban megvolt, de nem viselted, mert nem akartál olyan bénán kinézni mint ő... (persze más ruhadarabokkal viseld)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!