Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tetszik Nektek ez a cipő? Ha...

Tetszik Nektek ez a cipő? Ha 172 cm magasak lennétek és eddig nem mertetek magassarkút hordani megvennétek? Igen? Miért? Nem? Miért nem? LINK LENT!

Figyelt kérdés

[link]

:)

2009. márc. 19. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Maga a cipő szerintem jó, ha beleillik a stílusodba, meg tudsz hozzá mit felvenni, akkor vedd fel nyugodtan. Én is 172cm vok, de nem hordok nagyon magassarkút(főleg nem ilyen magasat), mert elég magasnak érzem magam így is. Meg ha mondjuk van barátod, akkor az is szempont lehet hogy ne legyél magasabb benne nála, mert ez néhány pasit zavar.
2009. márc. 19. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Szia! Nekem tetszik,viszont nem venném fel.

1: 178 cm vagyok,és így is magasabb vagyok a páromnál.

2:Nem szeretem a feltűnő cuccokat.

De még egyszer mondom,nekem tetszik.

2009. márc. 19. 15:00
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Csini cipő, de én sem venném fel a 180 centimmel... de ha belegondolsz, még ezzel is alacsonyabb lennél, mint én sportcipőben, pedig színházba, mindenféle rendezvényekre és alkalmakra én is magassarkút húzok...:D

2009. márc. 19. 15:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

én beleszerettem

de nem venném fel mert nem birok ilyenbe járni pedig 168 cm-el simán felveszek magaassarkut csak rövid időre

viszont maga a cipő hát álmaim cipőinek listájához adom:D

2009. márc. 19. 15:22
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Nekem tetszik a magassarkú, és fel is venném... akkor is, ha 172 cm lennék. Miért? Azért, mert nem befolyásolna semmiben más véleménye. Akkor sem, ha az bunkó, vagy éppen lehordó. Ne mással törődj, hanem magaddal! Ha tetszik, nyugodtan vedd fel! :) Amíg te nem fogadod el magadat, addig más sem fog.

17/L

2009. márc. 19. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
nekem nagyon tetszik ez a cipő és divatos is. nekem lakban van ilyen, nyugodtan hordjad, a piros jól passzol egy sötétkék csőszáru nadrággal. jó neked 172 cm magas vagy, én úgy is simán felvenném,álomlábakat varázsol. sajna én csak 164 cm vagyok de ás állandóan magassarkút hordok.Arra figyelj, hogy estleg kényelmetlen lehet és nem bírod benne egész nap.
2009. márc. 19. 16:59
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

nekem tetszik:)nagyon csini.

Vedd fel nyugodtan.

Bár én nem venném fel,mert nem nagyon tudok ilyenekben járni:S most "tanulok" majd,hogy ballagáson azért normálisan menjen:DDDD

14/L

2009. márc. 19. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Én is 172 vagyok,és alig van lapostalpú cipőm:) imádom a magassarkút:) és ez csudiszép:) pont rákerestem a googléban cipőkre,ezt is láttam,meg ugyanilyen mintásat,csak kék volt talán,és picit más formájú:) az is gyönyörű:)
2009. márc. 19. 17:35
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
szerintem egyszerüen gyönyörü ez a cipö! En is 172 vagyok pont, es smian felvennem!!! Vedd csak meg!!! Hol lehet megvenni?
2009. márc. 20. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 162cm-el simán felvehetném, de sajnos nem bírja a lábom a tűsarkút, pedig nagyon szép, de van egy hasonló kockás piros pipellőm laposban.:P Hord csak nyugodtan. Hord helyettem is.:)
2009. márc. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!