Csak magassarkút hordasz?
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 07:51
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a magassarkú cipők, viszont egy az, hogy én 172 cm vagyok a párom pedig kb 183 cm magas és nem szereti rajtam a magassarkút. A másik ok pedig, hogy bokasüllyedésem, lúdtalpam és térd problémáim is vannak szóval néhány óra után igencsak nehézkes bennük az élet számomra, de ez a kisebbik gond. Alkalomra , meg amikor tényleg nagyon vágyom rá akkor egyébként szoktam felvenni, de nem túl gyakori. Egyedül a téli bokacsizmámnak magasabb (8cm) a sarka amit rendszeresen hordok és egyébként a kedvenc lábbelim.
2/9 anonim válasza:
Meg van nyúlva az ínszalag a bokámban így csak csizmában tudok magassarkút hordani de ahhoz is érdemes bokaszorítót vennem, a körömcipők, szandálok nem tartják eléggé a lábam, azokból 5-6 centist tudok max de azt is ünnepre
3/9 Sunshinedoll válasza:
Nem. A bal bokám nem túl erős, mert mikor régebben kosaraztam, kicsit elb-szódott, úgyhogy nem bírnék egész nap magassarkúban járkálni. Ezen kívül meg egyetemre járok, laborban dolgozok, egyáltalán nem praktikus (laborban meg tilos is) a magassarkú viselete. amíg dress code nem írja elő a magassarkút, nem fogok hétköznapra azt hordani.
5/9 anonim válasza:
Szívesen hordanék csak azt, de kb 10 perc után rémesen fáj benne a lábam, még ha nem is túl magas. Szóval inkább csak ritkán hordom.
6/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag igen, sportolást leszámítva. De nagyon figyelek arra, hogy ne legyen túl hegyes, szűk orrú, mert ettől lesz kényelmetlen sok magassarkú. Meg a hegyes cipőorr tudja rondán megnyomorítani a lábát annak, aki sokat hord ilyet.
7/9 anonim válasza:
Már egyáltalán nem, sőt max. 4-5 centis sarkút.
De olyan hülye voltam fiatalon, hogy még busz után is szoktam futni magas tűsarkúban. El is értem, de már azt sem értem, hogy lehettem olyan bolond.
8/9 anonim válasza:
Én az esetek 99%-ban igen. Egyedül akkor nem azt veszek fel, ha a közeli boltba kell elszaladni vagy a szomszédba.
Igazából már nagyon korán elkezdtem magassarkút hordani, mert csak 160 cm vagyok és engem ez nagyon zavar.
De persze nem csak ezért, szerintem nagyon csinosak.
9/9 anonim válasza:
Az én 180 centimmel már alapból ellátok mindenki feje fölött, magassarkúban úgy érzem magam mint valami világítótorony. Így maradok a lapos talpú cipőknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!