Milyen gyakran hordasz magassarkút? Linkelnél be képet hasonló cipő (k) ről, mint amilyen (ek) neked van (nak)?
Köszi :)
18/l
Heti 2-3x melóba is magassarkú van rajtam,de ha megyek valamerre (még bolt,akármi),akkor is magassarkúba szeretek bújni,egy semmitmondó öltözetet is feldob
ilyenben járok melóba leggyakrabban,kényelmes
ehhez hasonló az otthoni
ez ilyen bármihez,kis könnyű
ilyenem sötétlilában és rózsaszinben van
a megunhatatlan klasszikus,ilyen fajtából van 3 pár
ilyenem fehérben van,és elegáns masnival
ilyenem is van,ezzel a piros talppal,csodaszép ahogy felemelve kivillan a feketeségből
de még linkelgethetnék bőven,cipőmániás vagyok,kb 50 pár cipőm van jelenleg,ezekből 30 magassarkú
fizum egy része cipőkre megy el:):$
24/N
nekem eddig 1 magassarkúm volt.
egy ehhez hasonló bokacsizma csak a sarka másabb picit (vastagabb)
kb 2-3 hetente hordtam csak mert kicsit kényelmetlen. most egy telitalpúval szeretnék megpróbálkozni hogy hosszú távon is olyan kényelmes-e mint a boltban :) valami ilyesmire gondolok csak nem lakk:
15/L
6sa%3DX%26biw%3D1680%26bih%3D987%26tbm%3Disch0%2C1200&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=336&vpy=450&dur=498&hovh=218&hovw=232&tx=133&ty=107&page=2&ndsp=43&ved=1t:429,r:35,s:39&biw=1680&bih=987
jáj,az előbbinel rossz a link:/
na mind1,itt talalsz sok cipot:) [link]
amugy csak ha templomba megyek,vagy vmi különleges alkalmakra megyek,akkor veszek magasarkut :)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!