Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok mi jóság van az olyan...

Csajok mi jóság van az olyan miniszoknyában amelyből kilátszik a seg. Getek?

Figyelt kérdés
Elég sűrűn látok ilyet!:)

2016. aug. 12. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Egyszerű megakarják dvgatni magukat,azt hiszik sexy
2016. aug. 13. 00:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy őszinte legyek! Gondolom azt hiszik, hogy ettől annyira szexisek lesznek, be fognak jönni egy csomó pasinak, felhívhatják magukra a figyelmet, és esetleg még sikerül szerezni is egy (alkalmi) partnert. Én mindenesetre biztos nem húznék fel olyan szoknyát, azok a rövidebb szoknyák is zavarnak, amikből egyébként nem látszana ki semmim. Mindig húzogatni akarom lefelé, hogy biztosan ne látszódjon ki semmi, idegesítő, úgyhogy abszolút nem is szeretek semmilyen szoknyát hordani.

20/L

2016. aug. 13. 00:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van!:)
2016. aug. 13. 07:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszik ettől lesznek dögösek és majd így találják meg életük párját, mert ez jön be a pasiknak. Csak arra nem gondolnak ezek az üresfejű libák, hogy így max egy numerára akarják őket. De ha nekik ez kell:D
2016. aug. 13. 07:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem még arra se kellene az ilyen csaj mert az olyan minszoknya már taszító kicsit pedig a lányokat szeretem!:D
2016. aug. 13. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert jó nekik. Hogy miért? Én sem tudom, pedig lány vagyok. Viszont egy baátnőm, képzeld, rövidnadrágot akart venni. Normálisat. Amiből nincs ki mindene. De nem volt. Totál ki volt akadva, hogy csak ilyeneket árulnak. A gyártókkal is baj van, ha normális ruhát nem lehet venni.

És sajnos, sokan bedőlnek, hogy ők milyen szexisek(?). A média. Ha mindened kivan, akkor veszenek emberszámba. Hiszik ezek a csajok. Jó lenne, ha végre valaki, felébresztené őket!!!

L

2016. aug. 15. 23:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Igaza volt a barátnődnek jogos volt a felháborodás!;)
2016. aug. 16. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is
2016. aug. 16. 10:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen igy van!
2016. aug. 16. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!