Fura, ha egy lány télen is miniszoknyában jár?
Van egy fekete miniszoknyám, általában az van rajtam, mivel nincs valami sok ruhàm, hogy vàltozatosan öltözzek.
De sokan furán néznek rám, hogy nem fagy-e be a ... Holott nem, mivel a szoknya+leggins+harisnya kombináció melegebb, mint egy farmer.
Mi ezen a fura?
Nem!
En szeretem ha egy no minden korulmeny kozott no tud lenni!
Es igazad van sokan tevhitben vannak a nadraggal kapcsolatban...
Én is hordok, de csak hosszabb kabáttal, térd fölé érővel. Így nem néznek, mert nem látják :D
Egyébként rövid kabáttal fura, mert tényleg az jut az ember eszébe, hogy befagy. Ők nem látják, hogy alatta van még harisnya is és nem érzik, hogy ez így milyen meleg.
De egyetértek abban, hogy szerintem is melegebb a szoknya egy vastagabb harisnyával, mint a nadrág, főleg ha még leggingset is húzol a harisnyára.
Ne foglalkozz vele, ha néznek. És lehet, hogy nem is azért néznek, hogy biztosan megfagysz, hanem tetszik nekik a lábad, stb.
Farmer+harisnya melegebb, mint leggings+harisnya. A miniszoknya úgyis csak a seggedet takarja...
Mi ezen a fura?
Az a fura, hogy nem a praktikus viseletet választod. Gondolom mellé jön a magassarkú. Mit csinálsz, ha elcsúszol? Mindenki megcsodálhatja a gyönyörű tomporod, és lábadközét.
De felőlem azt hordasz, amit akarsz, én nem szólok le emiatt senkit, max. nem értem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!