Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fura, ha egy lány télen is...

Fura, ha egy lány télen is miniszoknyában jár?

Figyelt kérdés

Van egy fekete miniszoknyám, általában az van rajtam, mivel nincs valami sok ruhàm, hogy vàltozatosan öltözzek.

De sokan furán néznek rám, hogy nem fagy-e be a ... Holott nem, mivel a szoknya+leggins+harisnya kombináció melegebb, mint egy farmer.

Mi ezen a fura?

2015. nov. 30. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk én egy 50 denes harisnyával lazán elvagyok szoknyában... Autóval megyek mindenhová. De mint írtam, ma sem fáztam! :)
2015. nov. 30. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vastagítja meg a lábát a leggings plusz harisnya. Egy vékony, de belül bolyhos leggings azért melegít jobban, mert hozzátapad a bőrhöz, míg egy egy farmer anyag teljesen lehül kívülről és a redőkben olyan hideg érzetet kelt.
2015. dec. 1. 00:24
 13/13 anonim válasza:
10esnek üzenném hogy én is farmer minibe járok suliba 1héten többször is és egyáltalán nem gáz..
2015. dec. 6. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!