Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak ennyire abnormá...

Ha egy lánynak ennyire abnormálisan vékony a lába, akkor miért mutogatja őket miniszoknyában?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy tudom, hogy a minit vastag, formás lábakhoz találták ki, nem pedig pálcikákhoz. Az ilyen lábat jobb elfedni hosszú szoknyával, mert így miniben nagyon taszító.

2014. okt. 14. 11:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt hord, amit akar.
2014. okt. 14. 11:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát te beteg vagy.
2014. okt. 14. 11:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez vagy vicc, vagy cseréld le a szemüveged :D

Nem is vékony, tök normális lába van. Ez nagyon messze van a pálcikától.

Inkább a kövérek ne járjanak miniben :)

2014. okt. 14. 11:43
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
a humorba kérjük áttenni a szép, formás lábat és a kérdezőt
2014. okt. 14. 11:44
 5/19 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló! Nem viccből tettem fel a kérdést, hanem teljesen komolyan. De úgy látszik, hogy nem egyezik a véleményünk. Sebaj, van ilyen. Azért remélem, lesz majd aki egyetért velem.
2014. okt. 14. 11:54
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez hol "abnormálisan vékony" láb? NAGYON csinos a hölgy, mutogassa csak bátran a lábait.
2014. okt. 14. 11:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

azért láthatsz elég dagi lábat, ne zavarjon, hogy néhány ilyen normális is van (milyen nemű vagy kérdező?)

2014. okt. 14. 11:57
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

1. ez nem vékony

2. Mondjuk, mert néhány ilyen elmebetegnek akar tetszeni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

3. Vagy mert tetszik neki a szoknya

4. Vagy mert szereti a szoknyákat.

2014. okt. 14. 12:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Hú, amit az utolsó válaszoló linkelt, az nagyon durva. XD Természetesen nem ilyenre gondoltam, amikor azt írtam, hogy vastagabb lábon szebben mutat a mini. A hájas lábon nagyon csúnya persze, de a nagyon vékonyan is az szerintem. A vastagabb alatt olyat értettem, hogy vastag, formás vádlija és combja van a lánynak, de emellett feszes is. Amúgy fiú vagyok. :)
2014. okt. 14. 12:24
 10/19 anonim ***** válasza:

Ezzel a lábbal nincs semmi baj. Legalábbis szerintem.

Mondjuk maga a kérdés így csupaszon felvetült már bennem is. Ha olyat akarok látni, mint ahogy egyes nők felöltöznek, akkor leszúrok két ásót a földbe egymás mellé, és rádobok a nyelekre egy törülközőt.

2014. okt. 14. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!