Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak ennyire abnormá...

Ha egy lánynak ennyire abnormálisan vékony a lába, akkor miért mutogatja őket miniszoknyában?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy tudom, hogy a minit vastag, formás lábakhoz találták ki, nem pedig pálcikákhoz. Az ilyen lábat jobb elfedni hosszú szoknyával, mert így miniben nagyon taszító.

2014. okt. 14. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez a láb nem abnormálisan vékony, ez teljesen normális. A vádliján ráadásul van egy kis izom is, szóval plusz pont, hogy formás...

Pont tegnap láttam egy kérdést, amiben egy lány érdeklődöt az alakjáról, na őt meg dícsérték, hogy milyen formás, pedig ő meg iszonyat csontos és sovány volt (csórikám), izom semmi nem volt rajta.

2014. okt. 14. 13:10
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

Ezekkel a lábakkal semmi baj nincs.

8-as választ írónak:

Nem feltétlenül elmebeteg, ha valaki úgy gondolja, hogy akkor van értelme valamihez hozzászólni, valamiről esetleg negatív véleményt mondani, ha abban a kérdésben valaki gyakorlott és tájékozott. Aki nem az, az keressen olyan kérdést, amiben otthon van.

Gondolom egy sakk mestert sem oktat ki senki olyan, aki csak a lépéseket ismeri.

Tehát aki nem öltözik divatosan, ne bántsa azokat, akik igen. És véleménye se legyen róla.

Persze a stílus hagy némi kívánnivalót maga után, de ettől még szinte mindenben igaza van.

Jöhet a nulla százalék, mert kiálltam valaki mellett, itt űgy is ez a tendencia.

2014. okt. 14. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Jajj, gondolom te vagy a srác aki a dagi nőkre izgul itt, ugye? Na, de ettől még a linkelt képen egy átlagos női láb van, ezt szerintem te is nagyon jól látod... Ez nem vékony, ez a normális. Ilyen a női láb, ha nincs elhízva és nem anorexiás.
2014. okt. 14. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:

esztétikailag zavaró vékony lábak:

[link]

2014. okt. 14. 16:20
 15/19 anonim ***** válasza:

kérdező, linkelj már egy olyan miniszoknyás lábat ami neked tetszik. Esküszöm érdekel.

Szerintem is egy szép, formás abszolút nem vékony lábat látunk a képen.

[link]

na ez vékony.

2014. okt. 14. 17:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs gond ezzel a lábbal, hordja nyugodtan a miniszoknyát.
2014. okt. 14. 17:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Te komolyan ezt tartod vékony lábnak? Ráadásul ABNORMÁLISAN vékonynak?!

Na ez az olyan: [link]

Ezek is: [link]

Na vagy ez: [link]

2014. okt. 14. 17:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem abnormálisan vékonyak ezek a lábak, még csak vékonynak sem mondanám, teljesen normálisak.
2014. okt. 14. 23:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Én még vastagnak is látom. Olyan láb pedig nincs ami egyszerre vastag és formás is, mert egyik kizárja a másikat. Bocs, ha fáj az igazság!

Mini CSAK formás, hosszú lábakon néz jól ki.

2014. okt. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!