Ok, biztos sokaknál kicsapja a biztis, de ez van... Egy ideje foglalkoztat a dolog, mármint kipróbálni. De nem akarnék a képen látható shortnál hosszabbat.
Lányok: mi a véleményetek?
Fiúk ilyen irányú tapasztalattal: kivitelezhető ez, villantósbalesetek nélkül?
Ez gáz... mást nem tudok mondani rá. Normális pasi nem így öltözik.
2015. ápr. 17. 00:09
4/11 A kérdező kommentje:
Na igen, ezért kezdtem a biztosítékkal :)
2015. ápr. 17. 00:11
5/11 anonim válasza:
Az én véleményem valószínűleg kicsit sem tipikus, mivel én androgün vagyok (biológiai nemem egyértelmű, de sosem tudtam azzal a nemmel azonosítani magam) és a nem mint olyan nekem annyira nem fontos, mint a normál embereknek. Felőlem mindenki öltözködhet úgy, ahogy akar, bizonyos igen tág kereteket betartva. Akinek jól áll, azt különösen szívesen látom a nemileg "nem hozzá illő" öltözékben is, de akinek nem áll jól, annak is szíve joga, de ezt nyilván sokan nem így gondolják. Rizikós a dolog, az tuti.
2015. ápr. 17. 00:13
6/11 anonim válasza:
#3: De milyen unalmas lenne már, ha mindenki normális lenne? :) Én sosem akartam az lenni. De én biológiailag lánynak születtem, úgyhogy abban semmi poén nincs, ha férfiruhát hordok.
2015. ápr. 17. 00:14
7/11 anonim válasza:
Szíved joga, de ne lepődj meg ha megszólnak, ilyen a társadalom.
Akkor legalabb nem ugy latnam,hogy csak fiuk vannak az utcan....
Kerdezonek meg annyit mondanek,hogy nyugodtan probalja meg,csak tudja viselni es hozzaoltozni!
Nem kell masok velrmenyere adni,csak a te izleseddel foglalkozzal!
2015. ápr. 17. 09:08
10/11 anonim válasza:
Ha tetszik és így érzed jól magad akkor hord, nyugodtan, nekem is ezt tanácsolták, amikor latex nadrágra váltottam.
Tudod van egy része az embereknek, akiket abszolút nem érdekel mit vesz fel valaki, a másik részüket pedig igen, sőt a normális öltözékűeket is folyton fikázzák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!