Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért majmolja minden tinilány...

Miért majmolja minden tinilány a Kylie Jenner féle nőket, mikor annyira mű és közönséges?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 19:13
 1/9 anonim válasza:
57%
magabiztosak és szeretik magukat
2016. aug. 9. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
ha nekik ez tetszik mért zavar?
2016. aug. 9. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Pontozzatok le, de nekem nagyon tetszik kylie jenner pl, nem az a tipik mu no

Jo nyilvan nem termeszetes szepseg, de nem is az az undoritora plasztikazott valami

En szeretnek ugy kinezni:)

2016. aug. 9. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
mert buták és csak annyi jut el a tudatukig, hogy gazdag, menő, sikeres, 'szép'.. már amennyiben az ő érdeme és nem a plasztikai sebészeké.
2016. aug. 9. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Azért olyan rosszak még sem lehetnek,ha mindenhol az ilyeneket látjuk:) Lehet,hogy "mű és közönséges",ez van,ha ők így jobban érzik magukat akkor hajrá. Ha egy nő nem érzi magát jól a bőrében,úgy is változtatni fog,mert először magának akar megfelelni,nem pedig másoknak. Egyébként sokan szeretnének olyan lenni,mint Kylie..😄
2016. aug. 9. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

nem undorítóra plasztikázott? lol

ő és kim kb már űrlénynek néznek ki... pedig alapvetően mindkettő szép volt.

2016. aug. 10. 04:31
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Én sem értem.

Nagyon mű az egész csaj,még akkor is,ha a tinik egy része esztétikusnak tartja.

Nekem egyáltalán nem szimpatikus.

Kőgazdag,az egész világ ismeri,

de ez nem az ő érdeme,hanem a szüleié,de inkább a testvérei műve.

De az a legszörnyűbb,hogy semmi más életcélja nincs az életben,mint hogy végigjárja azt az utat,amit már az összes Kardashian nővérkéje kitaposott előtte.

Tizenévesként kiadta az első rúzskollekcióját,és már attól úgy a fejébe szállt az ego,hogy egyből kijelentette: Ő akar az egyetlen Kylie nevezetű ember lenni a bolygón -> [link]

Persze ez a kis csitri nem gondolt Kylie Minogue-ra,aki már több mint 30 éve sikeres énekesnő és önerőből,a tehetségéből építette fel a népszerűségét.

És akár mennyire tagadja,már mindenki tudja róla,hogy plasztikázott szája van,hiszen pár évekkel ezelőtt,még egy vékony csík volt a Bratz-baba ajkai helyén.

Lehet,hogy most a csapból is a rúzsai,meg a családi találmányuk,a fordított fonásos két copf folyik,én soha nem fogom megkedvelni,még a 17 éves fejemmel sem,

és a Kylie névről biztos előbb jut eszembe a kedvenc énekesnőm,mint egy ilyen műanyag lány.

2016. aug. 11. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Kedves utolsó, lazíts egy kicsit :D
2016. szept. 13. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves jelenlegi utolsó: Én csak a saját véleményemet írtam le, ettől még senkit nem fogok elutasítani, akinek netán rajongója ennek a csajnak.

Egyre több fiatal állítja, hogy ő a példaképe. És csak azzal indokolják: "Szépen sminkel" , "Olyan szájat akarok, mint amilyen neki van" ... Ma már ilyen kicsinyes dolgok miatt lesz valaki példakép?

Jó, bevallom, azért egy kis pozitívumot is tudok mondani róla, hiszen a családját szereti - a rengeteg borányuk ellenére és még mindig ő az egyik legnormálisabb Kardashian-Jenner. Kimről ne is beszéljünk, gusztustalan, Kendall-nek pedig már annyira a fejébe szállt a szupermodellség, hogy az egekbe szökött az egója.

2016. szept. 14. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!