Csak szerintem közönséges a szűk farmer?
Hallottam már olyat, hogy kényelmes, de nem értem, miért lenne kényelmesebb, mint egy nem szűk farmer?
Számomra az egyetlen magyarázat, hogy egyes nők exhibicionista módon akarják mutogatni az alakjukat. De ha van más ötletetek, írjatok.
Nem! Szerintem nincs ebben semmi rossz egy nőn ha jó az alakja akkor kifejezetten jól áll.
Én csak azoktól a férfiaktól fordulok fel akik szintén majdnem ugyanolyan szűk farmert hordanak és a lábuk vékonyabb mint egy nőé.
Igen többnyire csak szerinted.
Egy nőn jól áll. Persze amelyiknek nincs akkora segge mint észak és dél amerika összesen.
Férfiakon viszont borzasztó.
Nem közönséges.
És igenis ez a legkényelmesebb, főleg, ha jó sztreccses. Az meg nem magamutogatás, ha valaki kiemeli az alakját.
8: Tényleg kényelmesebb, mint egy nem szűk farmer?
Amúgy miért van az, hogy az alakját szinte minden nő ki akarja emelni, de olyannal ritkán találkozom, aki a szellemi képességeit is próbálja megmutatni. Talán az nem lenne fontos?
(Most ne gyertek avval, hogy a férfiak között is sok ilyen meg olyan van, mert igaz, de a kérdés nem róluk szól.)
Szerinted nem lehet egyszerre a kettőt?
És igen, sokkal kényelmesebb és szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!