Csak szerintem közönséges a szűk farmer?
Ez csak egy kib**aszott farmer! És nem most jött divatba. Ha neked ez nem tetszik akkro keress olyan nőt aki nem hord ilyet.
2015. júl. 4. 21:19
nyilván egy nő (persze aki ad magára) akkor is jól akar kinézni,ha elmegy a boltba,meg délután a gyerekért.kitudja emelni a nőiességét egy szűk farmerrel,ami jobb kisugárzást ad neki.viszont,aki nem foglalkozik úgy az öltözködéssel,nem sétálhat az utcán ,magába motyogva a kvantum elméletet,mert éppen ő okos.elég béna lenne nem ?
2015. júl. 4. 21:19
13/31 A kérdező kommentje:
10: De lehet. Viszont a legtöbben jóval nagyobb hangsúlyt fektetnek az alakjuk , mint az intelligenciájuk kiemelésére.
és honnan tudod,hogy aki nagy hangsúlyt fektet a kinézetére,nem éppen a könyvtárból jött? vagy most kapott egy 5-öst matekból.vagy sétál haza sikeresen leérettségizve.vagy épp az ügyvéd suliból.látszik hogy külső alapján ítéled meg az embert
2015. júl. 4. 21:22
Jézusom ember, ez egy farmernadrág! Szűk és akkor mivan? Egy jó alakú nőn igen is jól áll, mért ne hordhatna ilyet? Ettől a szellemi képessége nem lesz rosszabb.
olyan mintha most jöttél volna csak ki a világba.
De egy ilyen farmernadrág alapján megítélni egy ember tulajdonságait nagy ostobaságra vall.
Dehát ha neked nem jön be akkor keress olyat aki nem hord ilyet.
2015. júl. 4. 21:22
16/31 A kérdező kommentje:
Nem fogok olyan nőt keresni, aki nem hord ilyet, mert szinte esélytelen. :D Majd elfogadom, bár megérteni nem tudom, hogy miért, de úgy öltözködik, ahogy akar.
Egyébként nem mondtam, hogy nagyon zavar, csak azt, hogy nem értem. Nem értem, hogy miért olyan fontos, hogy az utcán idegen is lássák az alakjukat. Főleg olyan nők esetében, akiknek már van párjuk. Miért olyan fontos, hogy idegeneknek tetsszenek? Csak szeretném megérteni.
Én a sztreccs farmert szeretem, és a méretben jót, se nagyobb, se kisebb. Hogy az fazonra milyen, az szinte mindegy. A méretem miatt akkor kell venni, amikor van.
2015. júl. 4. 21:32
Én nem hordok szűk nadrágokat mert nem szeretem ha az egész alakomat kidobja. Pedig nem vagyok kövér (1.70/63) Én ilyen fazonú farmerbe/pamut nadrágba szoktam járni : [link]
Gondolom erre a fajtára gondolsz : [link]
Van akinek bejön ha olyan mint a húsvéti kötözött sonka..
24l
2015. júl. 4. 21:51
19/31 anonim válasza:
# 13
Hát azt végtelenül sajnálom, ha több ilyen van a kelleténél. Én szerencsére nem tartozom közéjük.
2015. júl. 4. 21:55
ne szövögess összeesküvés elméleteket... egyszerűen az tetszik neki (kényelmes, előnyös stb)
2015. júl. 4. 22:00
Kapcsolódó kérdések: