Télen és ősszel hogy öltözködjek lányosan?
Míg jó az idő balerina, vászoncipő aztán vékonyabb csizma. Télen bakancs - hiába, az kényelmes és meleg -, de van alkalmibb csizmám is.
Általában harisnya, de inkább leggings (kényelmesebb, hogy nincs lábfej része) hosszított felsőkkel, tunikával, ingekkel.
Hosszú, meleg (nekem pufis) télikabát, bár a felsőtestem, combom kb. sohasem fázik, csak a talpam.
Csajos színű sál (nekem 2-3 féle is van), kötött sapka, kesztyű - ez a három folytonos alapkellék.
Köszi a válaszokat!
Akik meg privátot írtak elmehetek a pics@ba. ^^
A farmereket is hordhatod csajosan, egy csinos bokacsizmával. Ne egyszerű pólókat hordj, hanem különlegesebb felsőket.
Viselj mindig valamilyen ízléses kiegészítőt.
Hordj szoknyákat, egyberuhákat, télen vastagabbat.
Olyan szövetkabátot válassz, ami combközépig ér, nem egyenes a szabása, hanem az alja kicsit kiszélesedik.
Egyébként nem az egyes ruhadaraboktól leszel csajos, hanem azok összhatásától, illetve a viselkedésedtől, mozgásodtól, gesztusaidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!