Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen és ősszel hogy öltözködj...

Télen és ősszel hogy öltözködjek lányosan?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el lányosan öltözködni, eddig csak nyári csajos ruhákat szereztem be, de lassan jön az ősz, a hűvösebb és szeretnék majd akkor is csajos lenni. Hogy legyek csinos hidegebb időkben?

2016. aug. 9. 11:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Régen mindig csak farmert, pólót, és tornacipőt hordtam, szeretném ezt elkerülni.
2016. aug. 9. 11:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Képekkel egyszerűbb válaszolni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 9. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Míg jó az idő balerina, vászoncipő aztán vékonyabb csizma. Télen bakancs - hiába, az kényelmes és meleg -, de van alkalmibb csizmám is.

Általában harisnya, de inkább leggings (kényelmesebb, hogy nincs lábfej része) hosszított felsőkkel, tunikával, ingekkel.

Hosszú, meleg (nekem pufis) télikabát, bár a felsőtestem, combom kb. sohasem fázik, csak a talpam.

Csajos színű sál (nekem 2-3 féle is van), kötött sapka, kesztyű - ez a három folytonos alapkellék.

2016. aug. 9. 12:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akik meg privátot írtak elmehetek a pics@ba. ^^

2016. aug. 9. 12:57
 5/10 A kérdező kommentje:
*elmehetnek
2016. aug. 9. 12:57
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem tudtam, hogy a ruháknak is nemük van :D
2016. aug. 9. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:

A farmereket is hordhatod csajosan, egy csinos bokacsizmával. Ne egyszerű pólókat hordj, hanem különlegesebb felsőket.

Viselj mindig valamilyen ízléses kiegészítőt.

Hordj szoknyákat, egyberuhákat, télen vastagabbat.

Olyan szövetkabátot válassz, ami combközépig ér, nem egyenes a szabása, hanem az alja kicsit kiszélesedik.

Egyébként nem az egyes ruhadaraboktól leszel csajos, hanem azok összhatásától, illetve a viselkedésedtől, mozgásodtól, gesztusaidtól.

2016. aug. 9. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Balerina,amíg jó idő van,a legegyszerűbb farmer szettet is feldobja.:) Később magassarkú bokacsizma.:) Blézerek,ballonkabát,szövetkabát,illetve bőrdzsekiből is nagyon csajosakat szoktam látni.:) Fekete harisnya,mellé szoknya,betűrve blúz,magassarkú bokacsizma,szép haj és smink,és tuti vagy.:) Ha a körmöd mindig ki van festve valami szép rózsaszínes,de igazából mindegy,milyen színre,már az is valami.:) Hajadat is tudod kombinálni,nemcsak az öltözködésedet.:)
2016. aug. 14. 16:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :) A körmeim általában élénk pirosak.
2016. aug. 14. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Nadrágban is tudsz nőies lenni, ősszel például egy szép bokacsizmával vagy őszi, átmeneti cipővel és egy csinosabb blúzzalal kombinálva. Válassz ballonkabátot, szövetkabátot. Egy szép sál, rengeteget dob a megjelenéseden. Télen viselj magasszárú csizmát, kötött kardigánokat. Inspirálódj, tudom ajánlani a weheartitet és a pinterest.
2016. okt. 2. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!