Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek?

Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés
Eléggé elslamposodtam az utobbi időben.szeretnék noiesebb lenni kicsit,de nem tudom hogyan kezdjem. folyton melegitoben vagyok. Pici faluban lakunk, amikor az oviba vagy suliba megyek nem öltözöm át. Minimalis plusz van rajtam a picim után, de most az is leszalad mertfelujitunk es amit lehet ketten csinalunk parommal. Igy egesz nap koszolos munka van, ahhoz nem vehetek szoknyát vagy magassarkút... Van értelme nőies holmikban gondolkodnom egyáltalán?
2016. máj. 11. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Pl. egy popsira feszülő farmer és egy blúz kezdésnek tökéletes lenne. A melóhoz nyilván nem kell kiöltözni, de utána egy zuhi, és már lehet is felöltözni. Meglátod, Te is sokkal jobban érzed majd magad, ha egy picit kiöltözöl. Minimális smink is jót szokott tenni, vakolni nem kell, de legalább egy kis szemfestés fel tud dobni minden nőt. A farmer-blúz kombó egy kis festéssel szerintem nem túlzó, könnyen megvalósítható, mégis nagyon dögös tud lenni.

40/F

2016. máj. 12. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt mondod koszolós munka. Tehát nem hogy mackóban, de koszos mackóban mész a gyerekért. Szerintem ez gáz.

Hogy öltözködj? Ez csak az igényeden múlik.

A (nyüstöltebb) farmer is jó megoldás. De pl a páromnak nagyon bejön ha cicanaci, rövid pólóban vagyok itthon. Persze ebben a szerelésben még a kukát sem viszem le.. Mert ne nézze mindenki a fenekem. De otthonra csinos, szexi és kényelmes.

Szerintem a párod is értékelné ha kicsit jobban odafigyelnél magadra, meg tényleg jobb érzés is.

2016. máj. 12. 08:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat

Nyilván értékelné, ezért is szeretnék valtoztatni

Azt viszont hangoztatja, hogy milyen jo hogy nem nyavogok a munkának hanem ha kell a cipelek, vakolok, festek stb

Elsősorban a magam kedvéért igyekszem valtoztatni (persze az övéért is)

A farmer meg a cicanadrag jo otlet, köszönöm

2016. máj. 12. 09:44
 4/4 anonim válasza:

Szerintem nem kell magassarkú és szoknya ahhoz, hogy csinos, nőies(ebb) legyél.

Cipőnek egy balerinacipő megteszi, én nagyon szeretem, mert kényelmes és csajos (persze csak ha nem szakad az eső), vagy a slip-on (bebújós cipő) mostanában divatos és biztos találsz az ízlésednek megfelelőt.

Nadrágnak tényleg jó a farmer, vagy egy szűk szárú fekete naci, az mindenhez megy.

Felüre meg egy csinosabb felső, blúz.

Az pedig szuper szerintem, hogy nem riadsz vissza a kétkezű fizikai munkától. :)

2016. máj. 12. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!