Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek lányosan, de...

Hogy öltözködjek lányosan, de kicsit sem plázacicásan?

Figyelt kérdés
Eddig egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy mit vegyek fel, de szeretnék kicsit igényesebben öltözködni, olyan lányosan, de mégis visszafogottan. Szerintetek hol a határ a lányos lányok és a plázacicák között?
2009. aug. 15. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak a viselkedésben... egy ízléses miniszoknya belefér, de azért ne rakd ki mindenedet. a plázacicákon 5 kiló smink van általában, műköröm, stb. ezt ne tedd :)
2009. aug. 15. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
A miniszoknya és a mélyen dekoltált póló a plázacica eg ykülönleges fazonú vagy gyöngyökkel flitterekkel kirakott póló könnyű nyári szoknyával a lányok...
2009. aug. 15. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hangsúlyozd azt magadon,ami tényleg szép, de mindig csak egy valamit.Itt most arra gondolok,hogy ha mélyebben dekoltált a felsőd,azt ne miniszoknyával kombináld. Ez viszont nem azt jelenti,hogy ha szépek a lábaid ne vehetnél fel minit,mert felveheted,csak akkor a felsőd legyen visszafogottabb. Sminked legyen szolid,bár buliban az erősebb is megengedett. A lényeg,hogy mindent ízlésesen és akkor senki nem néz plázacicának, ha meg mégis valaki azt mondja rád,lehet,hogy csak irigykedik,hogy rajta nem állnak olyan jól a ruhák,mint rajtad.
2009. aug. 15. 18:12
 4/8 anonim válasza:
100%

Ha nem sminkeled magad (erősen), nem rakatsz műkörmöket, illetve nem festeted a hajad, nem leszel plázacicás. :)

Azért az öltözködésben azt érdemes betartani, amit az előzőek írtak: ne hordj mélyen dekoltált felsőket, és ha nagyon rövid a szoknya, akkor egy hozzá illő cicanadrág megfér alatta. :)

Válogass a ruhák közül, semmmit ne vegyél csak azért meg, mert "divat", érezd jól magad bennük! :)

2009. aug. 15. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Roppant egyszerűen. A plázacicákról kilóméterekről üvölt, hogy azok, mert árad belőlük a sötétség. Ha rendelkezel kellő intelligenciával, nem fogsz annak tűnniXD Egyébként került a fehérenszőke hajat, a szarrászolizott bőrt, méteres műkörmöket, full rózsaszín, édibédi cuccokat, és akkor megnyugodhatsz, igényes leszek, nem plázabiccs;)
2009. aug. 15. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Én inkább hippisebb vagyok, a plazacica stílus nem igazán jön be, e nem minden nap veszek el színesebb darabokat. Akkor farmernadrág pólóval. Szerintem ezek a pólók amiket a takkoban lehet pl. kapni, az pont neked való.
2009. aug. 18. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Én plázacica vagyok... ilyen a természetem, örülök, hogy megtaláltam önmagam.

Mindig is nagyon nőcisen öltözködtem. Szerintem egy magassarkú és némi smink rengeteget segít abban, hogy lányosabb hatást érhess el, és ettől még nem néznek plázacicának.

Örülök, hogy lányosabb szeretnél lenni, a mai fiatal lányok inkább fiúsabban öltözködnek. Pasiknak is inkább a nőcis csajok jönnek be jobban..tisztelet a kívételnek, általánosságban beszélek.

puszi:)

2009. aug. 20. 01:16
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mindenkinek:)
2009. aug. 20. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!