Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek vékony...

Hogyan öltözködjek vékony férfiként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, hogy vékony férfiként milyen ruhákat részesíthetnék előnyben?

24 éves vagyok, irodai melót végzek, alkalmanként ügyfelekkel, komoly partnerekkel találkozom. Egy átlagos hétköznapon leginkább farmer-póló-kapucnis pulcsiban tolom, de ezen szeretnék most változtatni. (ha vevővel találkozom, akkor azért ingben jelenek meg :) )

Tudnátok tippeket adni?

Köszi!

2016. máj. 22. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Írok pár dolgot, ami eszembe jut:

Póló szempontjából:

- Felirat és kép ne legyen rajta (gyerekes hangulatot kelt)

- Alkathoz illő legyen (ne lógjon)

- Egy jó minőségű hosszú ujjú póló felér egy ing hangulatával

Nadrág szempontjából:

- Vékony lábakra semmiképp ne húzz feszes nadrágot

- A "khaki" színe és anyaga teljesen kiment a divatból, soha, semmilyen körülmények között ne vegyél fel olyat!

- Farmer forever :D (legyen belőle kék és fekete, rövid és hosszú) már csak azért is mert a farmer fiatalít, anélkül, hogy gyerekesnek tűnjön!

Ing szempontjából:

- Melegben ugye jól esik a rövid ujjú ing.. na most.. a rövid ujjú ing magában csak izmos karokkal és széles mellkassal néz ki jól.

Ha nem vagy izmos, akkor érdemes alá húzni egy trikót és az inget nyitva hagyni vagy csak egy gombot gombolni be.

- Nem érdemes túl színes, kockás ingeket húzni, mert hippi hangulatot keltenek

Cipő szempontjából:

- Én nem szeretem a fényes, fekete, hivatali cipőket

- Számomra a legegyszerűbb, fiatalos mindenhez jól passzoló adidas fekete sneakers

Pulcsi szempontjából:

- Nehéz szívvel kell közölnöm, hogy a kapucnis pulcsi, csak akkor mehet, ha valamilyen sportos munkát végzel a hidegben

- Pulcsi + Hosszú ujjú ing kilógó gallérral még mindig szexi

- Egyébként hidegben fekete szövetkabát

Színek az összeállításkor:

- Ha igazán férfias-magabiztos kisugárzás a cél akkor ezekkel a színekkel érdemes játszani: fehér, fekete, kék, szürke (szürkét melegbe ne!)

Amit mindenképp érdemes leellenőrizned a ruhatáradban, hogy minden ruhád az alkatodra van-e igazítva. Mert sokszor egy szűkebbre szabás megváltoztathat mindent.

2016. máj. 22. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a váalszt! :)

Ami az írásodból lejött, nekem is az a legnehezebb, hogy ne gyerekesen nézzek ki a ruháimban.

Nadrágban, meg ingben is slimfitet szoktam ilyen nagyobb bevásárlóközpontokban venni, azok egészen jól állnak szerintem.

Cipőből a barnát preferálom, az fiatalos is, meg elég sok mindenhez megy.

Rövid ujjú ingeket egyébként nem szeretem, pont amiért említed, a vékony karjaim miatt. Olyat szoktam, hogy a hosszú ujjút feltűröm könyök alá, az szerintem még tűrhető úgy :)

2016. máj. 22. 19:23
 3/6 anonim válasza:
Szerintem farmer meg borkabat es legy vagany jarj kemenyen en is vekony vok meg is ugy teszek szard le h nem vagy kigyurt szolj be embereknek is nyugodtan en borkabatban sebezhetetlenek erzem magam
2016. máj. 24. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtsd el az első választ, már bocsánat... 😂😂

[link]

Ilyesmiket keresgélj

2016. nov. 15. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 4-essel. A kissé réteges öltözködés amúgy is teltebbé tesz. Bár vannak sportosabb zakók is. Amit a 4-es belinkelt eléggé elegánsak. De Te tudod, hogy mennyire illik a munkahelyedhez. A szövetkabáttal egyetértek. A bőrdzseki is jó lehet megfelelő fazonban, nyilván nem a motoros fazonúra gondolok, hanem egy letisztultabbra.
2016. nov. 16. 09:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen srácok / lányok :)
2016. nov. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!