Lányok! Ugye, hogy nem csak számomra taszító a páwa stílus?
Figyelt kérdés
Én nem értem őket. Nálam a páwa stílus egyből kizáró tényező. Szerintem visszataszító, semmi férfias, semmi egyedi nincs benne. A páwa, oldalra fésült hajról ne is beszéljünk... Tegnap voltunk mekiben a családdal, és mivel az öcsém (akinek természetesen oldalra fésült haja van :/) sokáig evett, ráértem... Megszámoltam, hogy 14 db. kinézetre 20 alatti srác közül 2-nek nem volt oldalra fésült haja, azok pedig 6 körül lehettek.2016. aug. 6. 15:43
11/17 anonim válasza:
én nagyon nem bírom ezt a stílust, szerintem aki fiúnak született viselkedjen/öltözzön is úgy, a rózsaszín cuccokat, a folytonos vásárolgatást és folytonos haj igazgatást hagyják csak a lányoknak, szerintem ellenkező esetben a fiúk se örülnének ha a lányok túlzásba vinnék a fiús szokásokat
2 nem van, és ez maradjon is így, ne legyen köztes "megoldás"
12/17 A kérdező kommentje:
9-11, teljesen egyetértek :)
2016. aug. 6. 23:26
13/17 anonim válasza:
Számomra az a taszító, amikor valaki abból ítéli meg mások emberi értékét, hogy merre van fésülve a haja. Szánalmas az ilyen ember.
27/N
14/17 anonim válasza:
Nem azzal van a probléma, hogy merre fésüli, hanem azzal, hogy birka módjára majmolja a többit. Ezt aztán az élet más területén is megteszi, erre igenis lehet következtetni.
15/17 anonim válasza:
Szerintem meg mindenki nézzen ki úgy, ahogy szeretne, a másik még tudjon elsétálni mellette szó nélkül. Vagy ilyen nehéz nem bele avatkozni a másik életébe?:) Nekem se tetszenek, de semmi közöm hozzá
16/17 anonim válasza:
Pont hogy ők szoktak beszólogatni másoknak, meg lenézni őket.
17/17 anonim válasza:
Mit ér ez az egész?10 év múlva a fele szakács,eladó vagy pincér lesz.Míg a tini korba dagadt sima hajú fiúk pedig gazdagak lesznek.Én ezt nézem.
Megha gazdag és jó az ágyba kit érdekel hogy milyen a haja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!