Nagyon tetszik egy számomra új stílus a scene/ emo mit tegyek? Többi lent
Mindenkinek nem lehet megfelelni.
pl.Az osztálytársaimmal nekem rengeteg gondom volt első osztálytól(általánosról beszélek)és nem stílus miatt,hanem,mert egyszerűen én voltam az akit vicces volt bántani.Amikor aztán 5-ben,őszi szünet után fullos átalakítással(haj,ruha,smink/igen azóta sminkelek ,vasalom és festem a hajam,nem hullott ki és nem gyengült/mindez emo)mentem be,akkor érdekes módon visszavettek kicsit.Továbbra is szekáltak,nem is akárhogy,de időnként hajlandók voltak utána normális emberként is hozzám szólni.
Az osztálytársakat el lehet fogadni,lehet az ő kedvükben járni,de akkor a te személyiséged nem tud majd kifejlődni.Amíg nem szalad el veled a ló addig nincs joguk igazából beleszólni és az sem igazán jó,hogy ennyire félsz tőlük.A barátaid pedig el fogják fogadni,ha tényleg téged szeretnek és nem azt akit beléd látnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!