Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ugye, hogy nem csak...

Lányok! Ugye, hogy nem csak számomra taszító a páwa stílus?

Figyelt kérdés
Én nem értem őket. Nálam a páwa stílus egyből kizáró tényező. Szerintem visszataszító, semmi férfias, semmi egyedi nincs benne. A páwa, oldalra fésült hajról ne is beszéljünk... Tegnap voltunk mekiben a családdal, és mivel az öcsém (akinek természetesen oldalra fésült haja van :/) sokáig evett, ráértem... Megszámoltam, hogy 14 db. kinézetre 20 alatti srác közül 2-nek nem volt oldalra fésült haja, azok pedig 6 körül lehettek.

2016. aug. 6. 15:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja és 16/L
2016. aug. 6. 15:45
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Már annyira ki van vesézve ez a téma, nagyon unalmas. Nem mindegy hogyan néznek ki? Nem muszáj nézned őket.
2016. aug. 6. 15:46
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
#2 hát igen xd és kérdező, miért zavar ez téged hogy valakinek olyan a haja? :D 17F
2016. aug. 6. 15:49
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem is az zavar annyira, inkább a tömeges egyéniséghiány.
2016. aug. 6. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
A meki az élőhelyük, pedig annál az ételnél nincs undorítóbb dolog. Ott biztosan nem fogsz egyéniségekre lelni.
2016. aug. 6. 15:58
 6/17 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Engem abszolút hidegen hagy, hogy számomra nem fontos emberek hogy néznek ki. Szerintem ez a páwa témá már ki van maxolva, az energiádat értelmesebb dolgokba is lehetne fektetni, mint ezen feszülni :D Én még soha nem találkoztam olyan emberrel, akinek a stílusa miatt szükségét éreztem volna gy kérdést kiírni az internetre :D

Most ez a divat, lépj tovább. A 70-es évek férfidivatja is elég gyenge eresztés volt, azon is túllendültünk, sőt, többet szexeltek, mint a későbbi generációk férfitagjai. Tarts ki.

2016. aug. 6. 16:44
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
Értelmes pasi nem nézne így ki, az biztos, de legalább ki lehet szűrni ebből, hogy kivel érdemes egyáltalán szóba állni. Én örülök az ilyen divatoknak emiatt, így könnyebb megtalálni a normális embereket.
2016. aug. 6. 17:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez végülis igaz. :) A rosszban is mindig van jó.
2016. aug. 6. 20:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi különbség azért van a múlt és a jelen divathullámai között, hogy a régi divaton csak utána 5-10 évvel röhögtek, a mostaniakon viszont már a jelenben is.
2016. aug. 6. 21:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

17/l

2016. aug. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!