Ez egy fura kérdés de én erre vagyok kíváncsi: Ti szeretitek a zoknikat? Illetve szerettek zokniban lenni? és hogy milyen zoknikat hordtok?
Rövid, bokazoknikat
Mostanában szineseket.
Meg az mániám a lábujjas bokazokni. Vettem egyet kíváncsiságból és megtetszett.
Mindezt férfiként.
Nem, általában mezitláb szeretek lenni, zoknit pedig az időjáráshoz és a cipőhöz és nadrághoz választok.
Késő tavasz, nyár, kora ősz
Mezitláb vagy papucsban nincs zokni otthon sem
Rövid szárú cipőhöz és rövidnadrághoz bokazokni
Hosszúszárú cipőhoz vagy hosszú nadrághoz normál zokni
Késő ősz, tél, kora tavasz
Normál, térd- vagy vastag térdzokni, attól függően, mennyire van hideg
Én szeretem őket. Zokniban is alszom, télen nyáron. Van erre külön alvós zoknim. Amúgy a zokni milyenségét a hőmérséklet határozza meg. Tavasztól őszig tornacipőbe boka alá érő, vékony zokni, ősszel és tavasszal, amikor hűvös van, normál vékonyabb zokni és télen a jó vastag thermo zoknik. Otthonra a lábtyűt is szeretem.
A kis zoknik mind feketék (csak fekete ruháim vannak és azért), a normál zoknik ilyen őszi színárnyalatúak, a téliek is inkább sötétek. Fehér zoknim nincs, azt nem szeretem és a mintásakat sem, csak az egyszínűeket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!