14-18éves lányok mennyire szeretitek az ünneplő ruhákat magassarkúval?
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 12:53
1/4 anonim válasza:
Én nem igazán szoktam magassarkúban járni, csak egy alkalommal volt rajtam. Nagyon tetszik ahogy kinéz, de szerintem nehéz benne járni (lehet hogy elsőre nem kellett volna 6 cm!?). Szóval én legtőbbször hivatalos ünneplő meg bulizós ünneplő ruhához is csak balerinát veszek. 14/L
2/4 anonim válasza:
A magassarkút szeretem, az ünneplős ruha meg attól függ mit takar. Valakinél pl egy elegánsabb ruha is ünneplős, amit én szívesen hordok a mindennapokban is, van akinél fehér blúz, fekete szoknya, azt nem annyira kedvelem.
3/4 anonim válasza:
Az iskolai ünneplőre gondolsz? Nálunk a lányoknak egységesen fehér blúz van és fekete csőszoknya. Szerintem elegáns nagyon, én szeretem. Legalábbis jobban tetszik sokkal, mint más iskolákban a matrózblúzos, bő szoknyás egyenruha. A felsőre nem is nagyon szokott panaszkodni senki, talán csak a szoknyára, hogy kényelmetlen, mert túl szűk és rövid. De arra is inkább csak azok a lányok, akik hétköznap kizárólag nadrágban járnak, és nincsenek hozzászokva egy térd fölé érő szoknyához.
4/4 anonim válasza:
Ahányszor kötelező hordani az pont elég,igaz magassarkút sűrűn hordok,mert picike vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!