Fiuk ti mennyire szeretitek ezt az oltozkodest egy lanyon? (16-18-20 eves korosztaly)
Szoval akkor pl egy ilyen szett:
Egy sima egyszinu feszulos feher felso, sima fekete feszulos nadrag ,adidas superstar (feher alapon fekete csikok)
Igen igen nem tul noies meg minden de en nagyon szeretem ezt az egyszerubb oltozkodest.
Kedvenc kombóm. :) laza, sportos, divatos. Tudom, hogy sokan mondják, h tucat meg minden, de ez csakis annak köszönhető, hogy már 500 ft-ért is megvehet akármilyen ízléstelen suttyo is egy superstart. Ui: Nekem is be kéne mostmár szerezni egyet :)
A felsőről meg annyit, h nekem ez a stílus az oversized pólókkal is nagyon bejön.
F/21
Semennyire. Unalmas, tucat, nőietlen.
Egyszerűen lehet öltözködni nőies stílusban is. Pl: Átlagos nyári ruha, egy egyszerű lapos szandállal. Milliószor jobban áll minden lánynak.
Első vagyok.
Hát nekem most jelenleg Nike Roshe Run-om van, és az is szinte mindennel kombinalhato. Különösen szeretem én is amikor egy lazább öltönnyhöz vagy inghez bokánál feltürt nadrággal egy sportos cipőt vesznek fel. Elegáns de ugyanakkor laza is
Olyan meleges egy lanynak!
Mit szolnal hozza hogy ha mar nonek szulettel ugy is oltoznel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!