Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elarulna valaki, hogy 30-34...

Elarulna valaki, hogy 30-34 fok hosegben miert hord eleg sok no, lany nejlonharisnyat?

Figyelt kérdés

Nem egyenruhahoz,hanem sima elmenohoz...

Tehat nem megkovetelik a munkahelyukon!

2016. júl. 24. 23:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
18 as vagyok hát rajtam nem is mert pali vagyok de barátnőm rendszeresen hord és abból is van vékonyabb
2016. júl. 25. 13:59
 22/41 anonim ***** válasza:
Normális combfixből nincs olyan vékony mint a nejlonharisnya....
2016. júl. 25. 14:13
 23/41 anonim ***** válasza:
Ezen vitatkoztok?xD Pedig nagyon egyszerü a válasz :) azért mert mutatos, én imádom hordani őket
2016. júl. 25. 15:25
 24/41 anonim ***** válasza:
#23: Magyarázd el a kérdezőnek, mert itt elég sok embernek nem sikerült :/
2016. júl. 25. 15:27
 25/41 anonim ***** válasza:
8%
Megfelelési kényszerük van. Sebes/heges/borostás/eres és hasonló gond van a lábukkal. Ami amúgy a kutyát nem érdekli, szóval emiatt takargatni hülyeség... de nyilván ők ezt nem így látják. Azt hiszik mindenki az ő lábgondjaikkal foglalkozik.
2016. júl. 25. 15:57
 26/41 anonim ***** válasza:

#25. Szerintem csak a kisebbik része hordja vmi bőr problémák miatt. Mert ahogy elnézem, a legtöbb embert (mert férfiaknak is lehet bőrproblémája) nem zavarja ha a visszeres, foltos,szőrös,véraláfutásos stb lábakkal járkál.

Én általában csupán megszokásból húzom fel, így érzem jónak, de a legtöbb nő szereti feldobni a lábát vele.

2016. júl. 25. 17:47
 27/41 BulmaSwan ***** válasza:
Én inkább azt nem értem, hogy ilyen időben, hogy képesek emberek hosszú farmernadrágban lenni, de ha nekik így jó. Én aztán nem szólok bele, hogy ki mibe akar besülni.
2016. júl. 25. 19:27
 28/41 anonim ***** válasza:

Kerdezo, fajdalmasan sotet vagy. Ha normalisan elolvastad volna, akkor latnad, hogy az ekcema (az en esetemben legalabbis) napfeny hatasara brutalisan felerosodik. Ha viszont nincs kiteve neki kozvetlenul, akkor nem lesz latvanyos, ergo nem latszik semmi kulonos az atlatszo harisnyan keresztul.

Egy masik valaszolonak pedig uzennem, hogy nem megfelelesi kenyszer hajt elsosorban, hanem az, hogy nincs kedvem folyton az SZTK-ban ulni. Es masodlagosan az is bennem van, nem tagadom, hogy nem riogatom az embereket kiuteses labbal, rosszindulat nelkul is megijedhetnek, hogy fertozok.

Es nem, nincs minden nonek ekcemaja. Mint irtam, van, aki a kosz miatt hordja, mas a munkaja miatt, megint mas azert, hogy a cipoje ne torje ki a sarkat. Es van, aki egyszeruen csak azert, mert igy erzi jol magat. Mi a turoert kell belekotni?

2016. júl. 25. 20:21
 29/41 A kérdező kommentje:

"Egy masik valaszolonak pedig uzennem, hogy nem megfelelesi kenyszer hajt elsosorban, hanem az, hogy nincs kedvem folyton az SZTK-ban ulni"

Magyaran igenytelen Vagy..

2016. júl. 26. 10:52
 30/41 anonim ***** válasza:
#19 vagyok. Kérdező, te tényleg fájdalmasan sötét vagy...
2016. júl. 26. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!