Tudod, ha az ocsmany ekcemas labamat mutogatnam (nap hatasara sokkal jobban kijon, mig elfedve nagyjabol okes marad), akkor meg azon lennenek kiakadva, hogy "fujj mar milyen ragyas, biztos fertoz". Mellesleg egy konnyu testszinu harisnya sok esetben nem is latszik, mig az, hogy foltos, kiuteses a borom, nagyon is. Nekem jobban megeri ez, mint allandoan kenegetni. Neked pedig ha nem tetszik, ne nezd. Hidd el, a kiutesek sokkal szembetunobbek.
2016. júl. 25. 00:46
12/41 A kérdező kommentje:
Indokolatlannak tartom,csupan ennyi!
2016. júl. 25. 00:50
13/41 anonim válasza:
Szamodra lehet, hogy az, de nem te elsz annak a nonek a testeben, nem tudhatod, mi baja van.
Mellesleg az en esetemben (11-es vagyok) miert tartod indokolatlannak? Szerinted az, hogy nem szeretnek pusztan mas emberek nevetseges izlesvilaga miatt allandoan viszketni, kinlodni es borgyogyaszhoz jarni, nem eleg nyomos indok?
Nem ertem, miert vagy ennyire kiakadva. Oke, hogy megnezed, elcsodalkozol, hogy birja ki, de utana mit rugozol rajta ennyit? Mi az, ami ebben annyira polgarpukkaszto?
2016. júl. 25. 00:55
14/41 anonim válasza:
Tényleg jó, hogy ha a nők csupasz lábbal, rövidnadrágban mászkálnak, akkor az az első gondolatuk egyeseknek (férfiaknak) hogy "biztos csak mutogatni akarja magát, fúj, micsoda ribizlik vannak manapság" ha meg harisnyát hord, akkor meg azzal van baj. Ahogy előttem is felsorolták millió oka lehet, lehet hogy szőrös, nagyon fehér, pöttyös valakinek a lába, vagy éppenséggel városban él, ahol minden koszos, vagy csak így érzi jól magát.
2016. júl. 25. 07:21
15/41 anonim válasza:
Én is hordok pedig pasi vagyok, én nem higiéniai okokból, csupán mert jól érzem magam benne, nem sztek csupasz lábakkal lenni. Amúgy egy normális minőségű nylonharisnya nem kényelmetlen és nem is melegít akár milyen furcsa, kivéve napon állva, de azt nem szoktam. Egyébként én 1-2 lányon szoktam látni, ritkán, igaz vidéken élek, pesten akkor jobban előfordul, a kosz miatt vagy egyéb miatt.
2016. júl. 25. 10:20
16/41 anonim válasza:
De persze én is látok olyan lányokon, akiknek szép a bőre csupán felveszik hogy megnézzék őket.
2016. júl. 25. 10:38
17/41 A kérdező kommentje:
11!
Ok! A Te esetedben meg csak elhiszem,bar mint tudjuk a vekony harisnya atlatszo...
Szoval...
Es eme teoriad szerint minden 30 fok melegben harisnyat hordo nonek ekcemaja van???
Mondjuk a nejlonba duccolni a legjobb gondolom!
Es hat igen!
Most eppen a lanyok vannak teriteken megha "valakinek" ez nem is tetszik!
Most fura gondolom ,hogyí nem afiukba kotunk bele igaz...?
2016. júl. 25. 10:39
18/41 anonim válasza:
Ilyen melegben nem hordtok inkább combfixet?
2016. júl. 25. 13:14
19/41 anonim válasza:
#2 vagyok. Azért írtam, hogy a nők öltözködésével van elfoglalva mindenki, mert tegnap már legalább 3 ehhez hasonló friss kérdést láttam (nem csak én, egy másik válaszoló is, mint olvashattad). Egyébként nem csak mostanában köt bele sok férfi a nők ruházkodásába, ez nem egy újkeletű dolog. Nem mondtam, hogy a férfiak soha nincsenek terítéken, arra is van példa, de én kevesebb olyanba botlottam bele. Egyébként még mindig tartom magam a véleményemhez, hogy mindenki azt vesz fel, amiben jól érzi magát, amiben nem feszeng. És te azt például honnan tudod, hogy egy nő, akit az utcán látsz, hová siet épp harisnyában? Egyáltalán nem biztos, hogy az a mindennapi viselete, csak egy bizonyos alkalom megkövetelte.
2016. júl. 25. 13:16
20/41 anonim válasza:
#18 mert a normál minőségűcombfix sokkal drágább és amúgy vastagabb is. De szerintem rajtad még sosem volt combfix, különben nem kéreznél ilyen butaságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!