Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elarulna valaki, hogy 30-34...

Elarulna valaki, hogy 30-34 fok hosegben miert hord eleg sok no, lany nejlonharisnyat?

Figyelt kérdés

Nem egyenruhahoz,hanem sima elmenohoz...

Tehat nem megkovetelik a munkahelyukon!

2016. júl. 24. 23:16
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
91%
Pl mert kicsit épp szőrös a lábuk, és harisnyában nem látszik. És lehet,h ez még mindig jobb, mint egy hosszú nadrág. Bár én inkább egy vékony len nadrágra szavazok ilyen esetben.
2016. júl. 24. 23:20
 2/41 anonim ***** válasza:
97%
Újabban mindenki azzal van elfoglalva, hogy a nők mit miért hordanak, ha meleg van? Mindenki azt vesz fel amit akar.
2016. júl. 24. 23:21
 3/41 A kérdező kommentje:

2!

Ugye milyen szokatlan?

Most eppen nem a fiuk vannak teritken...

1!

Akiket En lattam azoknak nem volt szor a labukon mert igenyesek voltak magukra,csak kivancsi lennek telen mit vesz fel,mert nyaron a muszal kicsit egezsegtelen...

2016. júl. 24. 23:26
 4/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, nem szoktam ilyet látni, de tényleg furcsa.

Én minden nap harisnyában vagyok (a munkahelyem megköveteli) és borzalmasan érzem magam ilyen melegben, már reggel is. Ahogy végzek, már le is dobom. :)

2016. júl. 24. 23:45
 5/41 A kérdező kommentje:

Hat igen!

Nalad ertheto a melo miatt,de valaki szabadidejeben minek kinozza magat...

2016. júl. 24. 23:54
 6/41 anonim ***** válasza:
95%

Én akkor szoktam felvenni, amikor tömegközlekedésen kell utaznom. Nem akarom, hogy a bőröm hozzáérjen az ülésekhez. (legfőképp azért mert odaragadok, de amgyis undorodom az ottani ülésektől.)

A legelső lehetőségkor le szoktam venni (pl Árkád wc).

2016. júl. 24. 23:57
 7/41 A kérdező kommentje:

Erdekes ok! Utolso!

Eszembe nem jutna ezert szetizzadni magam..

2016. júl. 25. 00:03
 8/41 anonim ***** válasza:
93%

Mostansag mindenki ezen lovagol? Ma legalabb 3 kerdest lattam, hogy a csajok miert jarkalnak hosszu gatyaban ilyenkor.

Amugy en pl. azert, amit az egyik valaszolo irt, mert sokat metrozom vegallomastol vegallomasig es utalok raragadni arra a borulesre meg egyes villamosok muanyag szekeire is. Ezen kivul erzekeny a borom es eleg csunya is. De van ismerosom, akinek napallergiaja van, kiutesei lesznek, ha sokat maszkal fedetlenul, neki muszaj a hosszu nadrag vagy harisnya. Meg vannak olyanok is, akiknek a munkajuk koveteli meg, de nem kell egyenruhasnak lennie hozza. Megint masok a cipo miatt, ha mezitlab lennenek, kitorne a sarkukat, a titokzokni meg nem mindig jo megoldas egy magassarkuhoz.

2016. júl. 25. 00:20
 9/41 A kérdező kommentje:
De akkor is erdekes latvanyt nyujt dogleszto melegben...
2016. júl. 25. 00:27
 10/41 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tetszik, ne nézz oda, komolyan... Nem értem, hogy egyeseknek miért baj ez. Ok, te nem vennél fel harisnáyt ilyen időben. Én igen. End of story.
2016. júl. 25. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!